У другому сезоні Ігри приколів з'явиться новий учасник

У другому сезоні Ігри приколів з'явиться новий учасник
1plus1.ua

Прем'єра гумористичного шоу відбудеться вже 2 березня.

Поділитися:

У Києві пройшли зйомки нових випусків другого сезону гумористичного шоу Ігри приколів. Нагадаємо, це україномовний проект виробництва студії «Квартал 95» і Drive Production, в якому зірки Ліги сміху грають різні скетчі на побутові, соціальні, культурні та політичні теми. Ведучий шоу – актор Ігор Ласточкин, який також бере участь у скетчах:

 «У нашому проекті використовується повна палітра жанрів. Це, напевно, і є головна відмінність нашого шоу від інших гумористичних проектів, – говорить редактор проекту Чингіс Мазінов. – Одна програма складається з шести номерів, з яких три музичні, два – ігрові, а один – на стику різних жанрів. Взагалі у цій передачі ми використовуємо всі естрадні жанри, які тільки відомі. Наш проект має ексклюзивний формат, ми самі його придумали, і над ним працює багато авторських груп».

Протягом одного дня в середньому знімали 12-13 номерів, і на кожен йшло один-два дублі. Всього у другому сезоні заплановано вісім випусків. Режисером-постановником другого сезону шоу «Ігри приколів» став Михайло Савін (автор «КіноКварталу», один із сценаристів фільму «Кохання у великому місті», «8 кращих побачень», «Свати» та ін.)

Спеціально для шоу були побудовані унікальні декорації, а у самому павільйоні протягом усього дня панувала камерна атмосфера. «Актори почали репетирувати свої номери рівно за місяць до старту зйомок. Ми вивезли всіх за місто на закриту базу у лісі, яку їм було практично заборонено залишати, - відкриває таємниці виробництва Чингіс. - У цьому сезоні у нас будуть дуже яскраві музичні номери. Ми спеціально запросили відомого хореографа Олега Жежеля (продюсер та хореограф гурту Kazaky. - Авт.), Який придумав нам кілька яскравих постановок. Ми в захваті від нашої співпраці».

У новому сезоні в команді «Ігор приколів» також відбулася невелика заміна. До акторської команди, що складається з Юрія Ткача, Олександра Станкевича, Тараса Стадницького, Андрія Рибака, Олександра Степаненко, Віктора Рожевого і Святослава Антипова, приєднався фронтмен команди «Вінницькі» Дмитро Голубєв. З дівчат в шоу, як і раніше, беруть участь три актриси - Ірина Сопонару, Тетяна Песик і Анастасія Оруджева.

Старт нового сезону відбудеться 2 березня на 1+1, відразу після першої частини Гала-концерту Четвертого фестивалю з гумору Ліга сміху.