У новому випуску Ігри приколів покажуть пародію на гурт «Время и стекло»

На глядачів 1+1 чекає нова порція гумору.

Поділитися:

Сьогодні ввечері, о 20.15 в ефірі 1+1 покажуть другу частину гала-концерту четвертого Чемпіонату з гумору Ліга сміху, у якому тренери проекту сформують свої команди для боротьби за Кубок сезону. За умовами проекту, кожен із семи тренерів має обрати собі по 2 команди, з якими виступатиме у наступних етапах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гурт Время и Стекло презентував новий запальний хіт

У другій частині гала-концерту на сцену проекту вийдуть 10 команд з різних куточків України та навіть з інших країн, які спробують підкорити серця тренерів своїми влучними жартами. Цікаво, що більшість з учасників вперше спробують свої сили у проекті «Ліга сміху». Дебютанти вражатимуть глядачів та тренерів неочікуваними сценарними поворотами та ефектами. Так, на сцену вийдуть вірменська збірна «Джан», команди «Пошло-поехало» і «Стадіон Діброва».

Окрім дебютантів, телеглядачі 1+1 побачать на сцені Ліги сміху команди вже знайомі з минулих сезонів, такі як «Воробушек», «Вінницькі» та збірна з Ізраїлю, у складі якої з жартівливими сценками виступатимуть сучасні закохані пари. Незмінний ведучий проекту – Володимир Зеленський.

Зйомки гала-концерту відбувались в Одесі. Нагадаємо, у минулому випуску Ліги сміху свій квиток до чемпіонату отримали п’ять команд. Чемпіон третього сезону Ліги сміху «Стоянівка» потрапили до тренера , «Ніколь Кідман» обрали своїм тренером Надю Дорофєєву, Станіслав Боклан відібрав одразу 2 команди – «30+» з Житомира і молодий колектив з Дніпра «Млеко», «Луганська збірка» обрала своїм тренером Євгена Кошового, а «Ветерани космічних військ» виступатимуть з тренером Юрієм Ткачем. Влад Яма та Ігор Ласточкін ще не обрали собі команди.

Нагадаємо, новий сезон Ліги сміху стартував з високими показниками телеперегляду, а перша частина гала-концерту вже тиждень тримається у списку трендів каналу Youtube.

Одразу після нового випуску Ліги сміху, о 22.20, телеглядачі побачать епізод шоу Ігри приколів, в якому ведучий Ігор Ласточкін виконає сатиричну композицію про підвищені комунальні тарифи на мотив відомого хіта Мумій Троля. Крім того, на сцені проекту актори розіграють яскравий номер, у якому урядовець проситиме в диявола омріяну посаду на митниці. Ще одним гумористичним музичним номером нового випуску стане виконання хіта гурту «Время и стекло» «Back2Leto», у якому партії Наді Дорофєєвої та Позитива виконають Тетяна Песик і Тарас Стадницький.

Які команди Ліги сміху боротимуться за четвертий Кубок сезону, телеглядачі 1+1 побачать вже сьогодні о 20.15, а порція нових жартів у шоу Ігри приколів чекатимуть на них о 22.20.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євген Кошовий зізнався, як «підсидів» своїх колег по Лізі сміху