У новому випуску «Ігри приколів» розкажуть, як приготувати обід на 25 гривень

Один з шести курйозних скетчів у виконанні акторів буде представлений у вигляді імпровізованої кулінарної рубрики.

Поділитися:

Актори навчать глядачів готувати обід на 25 гривень, адже саме такий денний бюджет на страви має українець із мінімальною зарплатнею.

В одному з номерів глядачі побачать пародію на український гурт Dzidzio. Популярний колектив намагатимуться спародіювати одразу декілька артистів, які бажають заробити на корпоративі.

«Слава богу на естраді є такий чувак: штучну бороду приляпав, і уже співак. Вельми дякуєм, шановний, що з’явився ти. Поки на ТВ мелькаєш, будем ситі ми», -заспівали пародисти.

Нагадаємо, половина скетчів у проекті «Ігри приколів» є музичними. У новому випуску програми глядачі побачать пародію на українських політиків у музичному номері від «депутатського бенду «Сплюнь».

«Віргінський опосум, коли відчуває небезпеку, прикидається мертвим. В Україні є щонайменше 450 таких опосумів, що ведуть себе так само, коли бачать хижака – чи то НАБУ, чи то Верховний Суд. Четверо з них мімікрували до нашої сцени», - прокоментував номер ведучий Ігор Ласточкін.

Учасники імпровізованого  музичного гурту так представили свій колектив:

«На наших концертах люди отримують виключно хороший настрій і гречку. Дозвольте представити учасників гурту. Михайло Сергійович, наш барабанщик, стукав ще при Кучмі. А це колишній «регіонал» Олександр Сергійович, який колись грав партію на балалайці, але дуже швидко перелаштувався на трембіту».

Окрім того, сьогодні о 20.15 телеглядачі побачать першу частину чвертьфіналу третього Чемпіонату з гумору «Ліга сміху», у якому виступлять п’ять команд разом зі своїми зірковими тренерами. На сцену вийдуть «Ось ці хлопці радіофізики» (тренер Ігор Ласточкін), «Загорецька Л.С.» (тренер Юрій Горбунов), «Тріо різні та ведуча» (тренер Олена Кравець), «Крупа» (тренер Сергій Сивохо) та «Мініпанки» (тренер Оля Полякова). Тема виступів – «Цивілізації». Так, Ігор Ласточкін вийде на сцену в образі візантійського імператора, Оля Полякова шукатиме загублену Антлантиду, а Олена Кравець виступить з гумористичним монологом про проект «Танці з зірками».

Першу частину чвертьфіналу «Ліги сміху» дивіться на телеканалі «1+1» сьогодні о 20.15, а новий випуск розважально-гумористичного шоу «Ігри приколів» - о 22.20.