Неймовірні пригоди Домініка Торетто та його команди: дивіться Форсаж-7 та Форсаж-8 на 1+1 Україна від Імперії кіно

Імперія кіно
20:00
Дивитися
Імперія кіно представляє: де те коли дивитися Форсаж-7 та Форсаж-8

Імперія кіно представляє: коли дивитися Форсаж-7 та Форсаж-8 на 1+1 Україна

Поділитися:

Неймовірні пригоди Домініка Торетто та його команди у рамках програми Імперія кіно тривають. Готуйтеся до вибухового вечора, адже вже цієї п'ятниці, 5 липня, з 20:00 на глядачів 1+1 Україна чекають ще дві нові частини фарсижи.

20:00 — Форсаж-7

Домініку та його друзям доведеться зіткнутися з безжальним ворогом у виконанні Джейсона Стейтема. Так, здолавши злочинну банду Оуена Шоу, у Торетто та його команди з'являється шанс пожити нормальним життя. Новоспечений батько О'Коннор пробує звикнути до нової ролі, а Торетто допомагає своїй коханій Летті згадати минуле. Тим часом Декард Шоу планує помсту великій родині Торетто після того, як його брат опинився у комі.

Форсаж

22:30 — Форсаж-8

Команда Торетто зіткнеться з несподіваною загрозою з боку одного з близьких. Таємнича жінка на ім'я Сайфер (Шарліз Терон), повртає Доніміка в злочинний світ, змушуючи його зрадити близьких йому людей. Команді гонщиків доведеться пройти багато випробувань, аби врятуватися зі складної ситуації та здолати нових ворогів.

Не пропустіть дві частини фільмів Форсаж вже цієї п'ятниці на 1+1 Україна!

Вам також буде цікаво дізнатися, що в Мережі набирає популярність відео зі «старими» зірками культової стрічки Форсаж. Шукайте подробиці на сайті 1plus1.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головні актори франшизи Форсаж: 20 років тому і зараз

Новини по темі