Він виконує свою роботу швидко, якісно та ніколи не порушує правил: на 1+1 Україна покажуть захопливий бойовик Перевізник

Імперія кіно
20:00
На 1+1 Україна покажуть захопливий бойовик Перевізник
Кадр з фільму

Із Джейсоном Стейтемом у головній ролі: дивіться цієї п'ятниці на 1+1 Україна дві частини захопливого бойовика Перевізник.

Поділитися:

На телеканалі 1+1 Україна цієї п'ятниці з 21:00 в межах програми Імперія кіно покажуть дві частини захопливого бойовика Перевізник із Джейсоном Стейтемом у головній ролі.

У центрі сюжету — колишній десантник Френк Мартін, якого грає Джейсон Стейтем. Він перевозить будь-які вантажі французьким Середземномор'ям і робить свою роботу швидко і якісно. Нестачі в клієнтах немає, адже він завжди дотримується трьох правил: не змінює умов угоди, не запитує жодних імен і ніколи не заглядає в багаж.

У першій частині Френк опиняється перед непростим вибором та накликає на себе біду. Перевозячи вантаж клієнта на ім'я Волл Стріт, він виявляє, що мішок ворушиться. Вперше за весь час Мартін порушує правило, заглядає всередину пакета і виявляє там гарну жінку, яка виявляється дочкою видного китайського мафіозі.

Перевізник

У другій частині фільму Перевізник герой Стейтема намагається почати нове життя в Майамі, працюючи водієм для заможної родини. Проте його спокій руйнується, коли викрадають сина роботодавців. Мартін знову стає тим, хто готовий ризикувати всім заради порятунку — цього разу, щоб урятувати хлопчика та розкрити небезпечний злочин.

Не пропустіть дві частини фільму Перевізник цієї п'ятниці, 18 жовтня, о 21:00 та о 22:55.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про дівчину, яка бачить більше за інших та використовує свій дар для служіння людям: розповідаємо, де дивитись серіал Учениця Мольфара

 

Новини по темі