Не пропустіть ціє п'ятниці на 1+1 Україна: хітові бойовики з Віллом Смітом та Кіану Рівзом

Імперія кіно
20:00
Дивитися
Які фільми подивитися 6 вересня на 1+1 Україна — телепрограма
Кадр з фільму

На 1+1 Україна покажуть культові бойовики з Віллом Смітом та Кіану Рівзом

Поділитися:

Марафон кінохітів в рамках Імперії кіно на 1+1 Україна продовжується. Цієї п'ятниці на глядачів чекають пригоди Кіану Рівза та Віла Сміта у хітових бойовиках. 

П'ятниця, 6 вересня, 20:00 Джон Вік 3. Парабеллум

Порушивши священні правила гільдії вбивць, Джон Вік стає об'єктом полювання. За його голову призначена винагорода в 14 мільйонів доларів. Небезпечні вбивці готові на все, аби отримати свою винагороду та знищити легендарного кілера. 

Джон Вік

П'ятниця, 6 вересня, 23:00 Ворог держави

Роберт Дін, блискучий адвокат, веде розумну гру проти безжалісної системи. Опинившись у центрі політичної інтриги, він стикається з потужним противником – керівником спецслужб Томасом Рейнольдсом. Інтелектуальна дуель між двома геніями розгортається на тлі боротьби за правду і справедливість. Дін, позбавлений усього, що мав, змушений використовувати всі свої знання та навички, щоб вижити і розкрити правду.

Ворог держави

Нагадаємо, щоп'ятниці з 20:00 в рамках програми Імперія кіно на глядачів 1+1 Україна очікують легендарні фільми та новинки кіно. Слідкуйте за новинами на сайті 1plus1, щоб не пропустити найцікавіше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обговорення актуальних питань розвитку українського кінематографа: в Києві пройде перша щорічна Конференція Української Кіноакадемії

 

Новини по темі