Гра проти безжалісної системи та порятунок людства: які фільми подивитися цієї п'ятниці на 1+1 Україна

Імперія кіно
20:00
Дивитися
Які фільми подивитися цієї п'ятниці 13 вересня на 1+1 Україна
kinorium.com

Кінохіти на 1+1 Україна: не пропустіть цієї п'ятниці, 13 вересня, фільми з Джерардом Батлером та Віллом Смітом

Поділитися:

Імперія кіно представляє кінохіти тижня, які сподобаються кожному. Щоп'ятниці, з 20:00, дивіться культові фільми та новинки кіно на телеканалі 1+1 Україна.

П'ятниця, 13 вересня, 20:00 — Ворог держави

Блискучий адвокат Роберт Дін веде розумну гру проти безжалісної системи. Опинившись у центрі політичної інтриги, він стикається з потужним противником – керівником спецслужб Томасом Рейнольдсом. Інтелектуальна дуель між двома геніями розгортається на тлі боротьби за правду і справедливість. Дін змушений використовувати всі свої знання та навички, щоб вижити і розкрити правду.

Ворог держави

П'ятниця, 13 вересня, 22:30 — Падіння янгола

Агент секретної служби Майк Баннінг виявляється головним підозрюваним у замаху на президента. Переслідуваний власним агентством і ФБР, він намагається очистити своє ім'я і розкрити реальну терористичну загрозу, яка націлена на літак президента, борт №1.

Падіння янгола

П'ятниця, 13 вересня, 01:05 — Гренландія

Джон Герритт і його сім'я намагаються вижити під час апокаліпсису, спричиненого падінням комети. Подорож родини до укриття перетворюється на боротьбу за життя, де на кону стоять не лише власні долі, а й людства.

Гренландія

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сувора мама-поліціянтка, військовослужбовиця та навіть байкерка: цікаві факти про новий сезон реаліті Міняю жінку

Новини по темі