Новий Інспектор Фреймут познайомиться з поліцією

Новий Інспектор Фреймут познайомиться з поліцією

Команда проекту разом з Ольгою Фреймут вирушить у різні регіони України, щоб перевірити стан трамваїв, тролейбусів, маршрутних таксі, а також паркувальних майданчиків.

Поділитися:

Сьогодні, 17 листопада, о 22:00 в ефірі телеканалу "1+1" глядачі побачать епізод проекту Новий Інспектор Фреймут, присвячений всім видам громадського транспорту.

Команда проекту разом з Ольгою Фреймут вирушить у різні регіони України, щоб перевірити стан трамваїв, тролейбусів, маршрутних таксі, а також паркувальних майданчиків.

В Одесі команда проекту проведе експеримент, щоб розкрити роботу нелегальної парковки. У ході інспекції команді доведеться познайомитись з "дахом" і поспілкуватися з новою поліцією. У Чернігові ведуча перевірить на безпеку місцеві таксі, основна частина яких також працює нелегально.

Крім того, знімальна група проведе інспекцію маршрутки № 502 у Києві, побуває в гуртожитку, де живуть іногородні водії київських маршрутних таксі, трамваїв і тролейбусів. Водії, які проживають в цьому гуртожитку, скаржилися у своїх листах Інспектору на нелюдські умови праці: 18-годинний робочий день і жорстоке ставлення.

Щоб провести інспекцію знаменитих раритетних вінницьких трамваїв, які прибули в Україну з Цюріха, Ользі Фреймут доведеться піти на експеримент і переодягнутися в місцевого кондуктора. Ведуча спробує продати пасажирам у Вінниці київські квитки, перевірить справність гальм, а також з'ясує, чи правда, що в місцевих трамваях є wifi.

У ході декількох інспекцій у Києві та Одесі Ольга Фреймут познайомиться з новою поліцією, яка, дотримуючись законів України, не стане перешкоджати роботі журналістів і зупиняти перевірку. Крім того, ведуча зробить традиційне селфі зі співробітниками поліції.

Читайте також: Знімальну групу "Інспектора" шокував стан столичного пологового будинку (ВІДЕО)

Нагадаємо, перший випуск третього сезону, присвячений пологовим будинкам, викликав великий резонанс в соціальних мережах та Інтернеті, де глядачки, особливо мами, дякували Новому Інспектору Фреймут за висвітлення актуальної і болючої для багатьох теми. Глядачки продовжують в коментарях ділитися своїми історіями і не припиняють запрошувати Інспектора перевірити ті пологового будинки, де у них виникали неприємні ситуації.