Що Ольга Фреймут виявила в молоці «Волошкове поле»

Ведуча «Новий інспектор Фреймут. Міста» шокувала результатами експертизи молока.

Поділитися:

Учора, 13 грудня, у програмі «Новий інспектор Фреймут. Міста» Ольга Фреймут проінспектувала один з найбільших виробників молочних продуктів в Україні – завод «Волошкове поле».

Ольга ФреймутОльга Фреймут зізналася, що давно хотіла потрапити на завод, адже це найпотужніший виробник молочної продукції у Черкаській області та один із десяти найбільших в Україні. Бізнес приносить мільярні прибутки, адже продукцію споживають у США, на Близькому Сході, в Ізраїлі. Однак ведуча мала також особистий інтерес у перевірці товаровиробника: для своєї сім’ї Ольга Фреймут також купує молоко ТМ «Волошкове поле».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олексій Душка дав поради, як правильно обирати молочні продукти.

Як тільки охоронці побачили Ольгу Фреймут на території заводу, почалася метушня. Ведуча зізналася, що на заводі працювали два «спецагенти» програми «Новий інспектор Фреймут. Міста». Жінки перевіряли, чи підмішують у молоко антибіотики.

Результати експертизи показали, що молоко не містить антибіотиків, однак у ньому виявили бактерії кишкової палички. Працівники пояснили, що бактерії можуть виникнути в молоці через неправильні умови зберігання продуктів у магазинах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рейтинг молочних виробів від Олексія Душки

Команда проекту також перевірила санітарний стан приміщень та обладнання. Ольга Фреймут зробила висновок, що персонал одягнений за стандартом: халати, перчатки, маски, гумове взуття. Більш того, керівництво штрафує за недотримання санітарних норм.

Ніщо не передвіщало біди, допоки ведуча не звернула увагу на стан підлоги в цеху. На нерівній старій радянській плитці збирається вода та бруд.

Ми не можемо за один раз замінити підлогу, адже завод працює. Вночі ми проводимо ремонтні роботи, – пояснив директор виробництва.

Наприкінці перевірки Ольга Фреймут зізналася, що залюбки віддала би табличку «Гордість міста» заводу, адже вся її родина споживає молочну продукцію цього товаровиробника. Проте, тарган, якого ведуча ненароком побачила в цеху, поставив під сумнів усі результати перевірки.

Допоки роботу заводу повністю не зупинять, зробити ремонт неможливо. Тим часом в улюбленому сирочку чи десерті може трапитися «родзинка» – вусатий тарган.

Дивіться повний випуск «Новий інспектор Фреймут. Міста» у Черкасах та дізнавайтеся, чи понесли відповідальність лікарі черкаського пологового будинку за недбалість у роботі і смерть дітей.