Володимир Остапчук про Інспектор. Міста: «Хочемо показати, наскільки українці – талановита і сильна нація»

Ведучий розповів, чим здивує резонансний телепроект.

Поділитися:

Зовсім скоро на 1+1 стартує другий сезон одного з найрезонансніших проектів на українському телебаченні Інспектор. Міста з ведучим Володимиром Остапчуком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найочікуваніші прем’єри січня на 1+1

Телеведучий перевірить шість перспективних міст України, розкриє їхні сильні сторони і покаже недоліки.

«Глобальна місія цього проекту – показати українцям потенціал наших міст, повернути віру в себе, змусити побачити, наскільки ми крута, креативна, талановита і сильна нація», – говорить Володимир Остапчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир Остапчук розповів, яка інспекція у новому сезоні вразила його найбільше

У новому сезоні інспекції міст будуть проводитися за шістьма критеріями. Крім уже традиційних - медицини, освіти, безпеки, їжі й еліти, - телеведучий також перевірить сферу послуг. Володимир Остапчук розповів про особливості нового сезону:

«Наші нові випуски просякнуті вірою у все найкраще, в те, що кожен може змінити життя на краще, проявивши себе. Ми не шукаємо можливості покритикувати, а навпаки, намагаємося показати переваги міст, громадських закладів, одночасно вказуючи на недоліки в роботі. Ще одним важливим нововведенням стало те, що в новому сезоні ми даємо людям другий шанс. Ми вказуємо на помилки, а потім даємо час все виправити. Приїжджаємо через місяць, наприклад, і вручаємо ту табличку, на яку заслуговує заклад або співробітник».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інспектор Володимир Остапчук розповів, який сюрприз готує дружині на Новий рік

Крім того, телеведучий поділився своїм планами на 2018 рік:

«Я хочу нарешті довчити французьку мову, яку почав вивчати перед Євробаченням. Ще великі надії покладаю на проект Інспектор. Міста. Я дуже сподіваюся, що глядач 1+1 подивившись його, перейметься тим, як щиро ми хочемо поліпшити життя в нашій країні, і теж докладе до цього зусиль».

Також Володимир зізнався, що на новорічні та воліє дарувати близьким враження або подорожі замість матеріальних подарунків, але для своєї 4-річної доньки Емілії перевтілюється у Святого Миколая і дарує їй іграшки:

«Я завжди дарую рідним якісь враження або подорожі замість матеріальних подарунків. Це Різдво ми провели в Європі, наприклад. Вирушили у зимові гори, а потім – знову зйомки. А доньці подарунки, як правило, приносить Святий Миколай, а не Дід Мороз. Емілія дуже любить ляльки, яких у неї ціла кімната. Нещодавно вона прийшла до мене і сказала: «Тату, я загубила ляльку в ляльках».