Володимир Остапчук обурений поведінкою лікарів в Ірпіні

Ведучий Інспектор. Міста перевірив дитячу поліклініку у місті.

Поділитися:

Сьогодні глядачі 1+1 побачили фінальний випуск першого сезону реаліті Інспектор. Міста. Свою останню інспекцію Володимир Остапчук провів у місті Ірпінь. Ведучий вирішив в першу чергу перевірити стан медицини у місті і вирушив до місцевої поліклініки. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир Остапчук вдруге стане батьком

Найбільше молоді матусі, що проживають в Ірпіні, хвилюються про здоров’я своїх малюків. Першим пунктом перевірки інспектора стала дитяча поліклініка, яка відкрилась тут кілька років тому. Багато місцевих мам жаліється на нахабство і байдужість тутешніх лікарів. Володимир Остапчук вирішив перевірити, чи правдиві ці чутки. 

Особливо багато скарг було щодо кабінету щеплень, тому інспектор вирішив розпочати із нього. Володимира одразу ж неприязно зустріла одна із працівниць медичного персоналу, яка пізніше виявилась головним лікарем. Жінка вирішила зателефонувати заступнику мера. 

Інспектору все ж вдалося потрапити у дитячий туалет. Дизайн Володимиру сподобався, однак ведучий зауважив, що помити підлогу б тут не завадило. 

Зрештою Володимир Остапчук потрапляє у кабінет щеплень. Медсестра, що робить щеплення, виявилась люб’язною. Вона показала інспектору всі ліки, які були у порядку та із хорошими термінами придатності. Крім того, інспектор перевірив, чи правильно утилізуються шприци. Як висновок, кабінет щеплень отримав позитивний відгук інспектора. 

Наступним Володимир вирішив перевірити гардероб. Дивним виявилося лише те, що у маленьких шафах, де пацієнти зберігають свої речі, не було ключів. На рецепції відповіли, що пацієнти часто забували повертати ключі, тому їх вирішили забрати. 

Після інспекції гардеробу Володимир вирушив у кабінет стоматолога. Але з ним відмовились спілкуватися і лікар, і медсестра. Отже, про нахабство лікарів у цій лікарні не брехали. 

Пізніше Володимиру все ж вдалося потрапити у кабінет стоматолога. Інспектор здивувався, чому дизенфекція матеріалів проводиться у кабінеті. За нормами це повинно робитися в окремому кабінеті. У смітниках інспектор знайшов використану вату. Такі відходи повинні бути знезараженими. 

Тим часом помічниця Володимира помітила невідомого хлопця, який виносив пакети зі сміттям з поліклінніки. Він викинув їх у звичайний смітник. Там були використані шприци. 

Наприкінці інспекції Володимир вирішив поспілкуватися із головним лікарем. Однак вона не хотіла дати конструктивну відповідь на жодне із запитань інспектора. Володимира остаточно обурила ця ситуація, і він вручив лікарні табличку «Ганьба міста». 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інспекція Чернігова: Чи пройшла перевірку одна з найкращих вчителів України