Володимир Остапчук проінспектував студію Сніданку з 1+1

Ведучий Інспектор. Міста розкрив інтригу першого випуску.

Поділитися:

Сьогодні ведучий другого сезону проекту Інспектор. Міста, який стартує на 1+1 23 січня о 22.00, Володимир Остапчук проінспектував студію Сніданку з 1+1, розкрив інтригу першого випуску та навчив ведучих і глядачів ранкового шоу жестової мови.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До вас їде Інспектор. Міста: Фото з презентації нового сезону

В холодильнику порожньо, отже протермінованих продуктів немає, - пожартував Володимир, заглядаючи у кожну шухлядку студії.

Ведучий найрезонанснішого проекту на українському ТБ Інспектор. Міста завітав до студії Сніданку з 1+», щойно приїхавши з міста, де проводив повторну перевірку. Нагадаємо, у новому сезоні інспектор даватиме людям другий шанс – виправивши недоліки у своїй роботі, вони можуть отримати табличку «Гордість міста», навіть якщо вперше були відзначені «Ганьбою».

Телеглядачі ранкового шоу побачили перші кадри інспекцій, які увійдуть до прем’єрного випуску проекту. Як зізнався Володимир Остапчук, першим проінспектованим містом став Ужгород. Телеведучий поділився моментами, які вразили його найбільше у цьому місті:

«Уявіть собі, що в місті, яке знаходиться найближче до Європи, немає жодного виду транспорту з пандусом. Ми зустріли дівчинку на візку, яка вимушена їздити до магазину за 3 км, оскільки він єдиний не має бордюрів. Їй до словацького кордону їхати стільки ж. Це кричуща і болюча проблема для цього міста. Люди з інвалідністю не відчуваюсь там себе повноцінними людьми».

У прем’єрному випуску ведучий проінспектує Ужгород по шести критеріям та влаштує перевірку на чесність, толерантність, доброзичливе ставлення до туристів, а також знання англійської мови.

Іншим емоційним моментом випуску стала перевірка інтернату для дітей з вадами слуху. Володимир Остапчук поділився своїми враженнями та навчив ведучих Сніданку з 1+1 Руслана Сенічкіна та Людмилу Барбір, як показати фразу «Ти мені подобаєшся» жестовою мовою. Крім того, Володимир Остапчук поділився особистими подробицями та розповів, чому обрав життя в Україні, маючи можливість виїхати за кордон:

«Коли я стояв перед двохсотмільйонною публікою зі всього світу під час «Євробачення», то відчував гордість за нашу націю. У нас є певний комплекс меншовартості. Коли мені розказують, що у нас не такий менталітет, це абсолютно неправда. Ми – на рівні з іншими народами, гідна частинка європейської родини».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інспектор Володимир Остапчук розповів, як ставиться до вакцинації (відео)