Володимир Остапчук проведе розслідування сумнозвісної автокатастрофи у Миколаєві

Чи пройде перевірку місто Миколаїв?

Поділитися:

Сьогодні о 22.00 телеведучий Володимир Остапчук продовжить перевіряти українські міста на комфорт та добробут у проекті «Інспектор. Міста» на 1+1. На телеглядачів чекає прискіплива інспекція «столиці суднобудування» Миколаєва.

Уперше в історії програми телеведучий проінспектує зоопарк, який має славу найкращого в Україні. Володимир Остапчук разом із командою експертів перевірить, чи виправдовує він це звання, та як насправді там живуть тварини. Крім того, команда проекту проведе експеримент та за допомогою таємних агентів дізнається, чи можливо у зоопарку купити екзотичного «хатнього улюбленця».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експеримент у лікарні: Інспектор перевірив стан медицини в Тернополі

Крім того, Володимир Остапчук та його команда відгукнулися на численні прохання студентів Чорноморського національного університету та вирішили перевірити їхній навчальний заклад. Під час перевірки Володимир був вражений винаходами талановитих студентів і викладачів, які створили єдиний в Україні сенсорний тренажер для проведення операцій.

«Мене вразили талановиті студенти і викладачі закладу, які створили ці винаходи. Один з них – спеціальна ковдра із світлодіодами – допомагає лікувати новонароджених, а маска з подібною технологією – омолоджувати шкіру», – зізнається Володимир Остапчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир Остапчук розібрався в шкільному інциденті на Івано-Франківщині

Проте, однією з найемоційніших у Миколаєві стала інспекція безпеки міста. Так, до команди проекту «Інспектор. Міста» звернулись родичі загиблої у жахливій автокатастрофі дівчини, які полишили надію на справедливість. Винуватця трагедії, молодого хлопця, який наїхав на дівчину на пішохідному переході та залишив її помирати, спіймали, але дуже скоро відпустили на волю.

Приводом для цього стало свідоцтво про тяжке захворювання у найважчій стадії. Проте, вже через кілька днів хлопець мандрував по світу та хизувався життєрадісними фотознімками у соціальній мережі. Команда проекту на чолі з Володимиром Остапчуком спробує докопатись до істини та проведе власне розслідування жахливих подій, щоб допомогли родині загиблої встановити справедливість.   

Нагадаємо, у проекті «Інспектор. Міста» Володимир Остапчук перевіряє міста України за шістьма критеріями: медицина, безпека, освіта, еліта, їжа та сфера послуг. Ведучий виставить бали по кожному з них та дізнається, наскільки комфортно жити у місті. Проект стартував з успішними показниками і перевищив середні рейтинги сезону 2016 року. Перший випуск зібрав рекордну частку за аудиторією 18-54 (міста 50+) і один з кращих показників за аудиторією 18-54 (Україна).

Чим закінчиться розслідування трагедії у Миколаєві, та чи торгують тваринами у місцевому зоопарку, дивіться у сьогоднішньому випуску проекту «Інспектор. Міста» на «1+1».