Надя Дорофєєва знялася в серіалі «1+1»

Відома співчака спробувала себе в новому амплуа.

Поділитися:

Вже сьогодні о 21:00 на телеканалі «1+1» відбудеться прем'єра комедійного серіалу «Кандидат» про те, як директор ковбасного заводу Олексій Калач випадково виявляється втягнутим у передвиборчі перегони на пост мера міста.

Головні ролі в серіалі виконали популярний шоумен і гуморист Антон ЛірникАнтон Лірник повністю оголився для серіалу 1+1, актори Антон Холькін, Марк Дробот, Леся Самаєва, Костянтин Корецький та Вікторія Токманенко. Також в комедії можна буде побачити ще багато знайомих облич.

Наприклад, в якості актриси у серіалі «Кандидат» дебютувала відома українська співачка, учасниця гурту «Время и Стекло», наставник проекту «Маленькі Гіганти» Надя Дорофєєва. У комедії вона зіграла саму себе. За сюжетом, Наді належить взяти участь в концерті на підтримку кандидата в мери.

 

Зйомки в серіалі «Кандидат» - це мій перший кінодосвід, і він виявився дуже хвилюючим. Я переживала, що не впораюся, буду виглядати неприродньо, награно, але внутрішня невпевненість зникла з першої хвилини роботи в чудовій акторській команді на чолі з Антоном Лірником. Ми разом репетирували, промовляючи кожну фразу моєї ролі. До речі, Антон – це багатогранний артист! Я в захваті від його талантів, – ділиться враженнями Надя.

Дорофєєва зізнається, що наковим став фінальний висновок режисера про те, що вона – «сама гармонійність». Така похвала настільки її надихнула і розохотила, що тепер співачка готова не тільки зіграти саму себе, але й експериментувати з новими образами.

У Антона Лірника нова «дружина» (фото)Нагадаємо, за сюжетом чинний мер міста розуміє, що на найближчих виборах йому не вистачить голосів для перемоги. Він вирішує взяти технічного кандидата, який би надалі відмовився від участі у виборах на його користь. Вибір падає на директора ковбасного заводу Олексія Калача, який через свою дружини опинився на межі банкрутства.

Довірливий Олексій погоджується на пропозицію людей мера і вступає в політичну гонку, не підозрюючи, що він лише маріонетка у великій політичній грі. Виробництвом 16-серійної комедії займався «1+1 Продакшн». Продюсери - Олена Васільєва, Вікторія Лєзіна. Режисером виступив Павло Потатуєв.