Оля Полякова та Юрій Горбунов розповіли страшні історії про український шоу-бізнес

Сьогодні на телеглядачів 1+1 чекає ще один вечір гумору в компанії улюблених акторів студії «Квартал 95».

Поділитися:

О 20.15 на телеканалі покажуть спецпроект Ліги сміху, в якому вперше команда гумористів гратиме проти збірної зірок шоу-бізнесу. Оцінювати виступи будуть Ольга Сумська, Юрій Ткач, Влад Яма, Стас Боклан, Георгій Делієв, Євген Кошовий і травесті-діва Монро. За збірну гумористів виступатимуть Олена Кравець, Сергій Сивохо, Антон Лірник і Ігор Ласточкин, а за команду шоу-бізнесу гратимуть Юрій Горбунов, Потап і Оля Полякова.

В одному з виступів відомі артисти розповіли про жахи українського шоу-бізнесу:

«Одного разу Олег Винник вийшов на сцену виступати і не повернувся. Його знайшли через три дні в купі зів'ялих квітів», - поділилася страшною історією Оля Полякова.

«Насправді у MONATIK лише одна пісня, але розтягнув він її на чотири треки», - відкрив таємницю ведучий «Голосу країни-8» Юрій Горбунов.

Під час виступу збірна шоу-бізнесу перенесла глядацьку залу на 20 років назад. Оля Полякова в яскравих лосинах стала зіркою на дискотеці 90-х, а Юрій Горбунов з пишною зачіскою, перевтілившись в справжнього серцеїда тих часів, підкорив її серце подарунком в сумці у клітинку.

Одразу після Ліги сміху, о 22.20, телеглядачі побачать новий випуск гумористичного проекту Вечірній Київ. Гостем програми стане Pianoбой Дмитро Шуров, який у скетчі «Урок хамства» пройде майстер-клас у Володимира Зеленського.

«В сукупності з вашим вихованням, цим романтичним поглядом і кучеряшками ви мені нагадуєте Пушкіна в нашому шоу-бізнесі. В тому сенсі, що довго не витримаєте», - звернувся «репетитор» Володимир Зеленський до Дмитра Шурова.

У сьогоднішньому випуску шоу Вечірній Київ на глядачів також чекають нові серії анімаційного проекту «Шмепа - дочка нардепа» і міні-серіалу «Ігри непристойних», в якому українські політики живуть у вигаданому світі, але стикаються з реаліями політичної та економічної ситуації в нашій країні .