Володимир Зеленський уперше прийшов на батьківські збори

Шоумен зізнався, як пройшло знайомство з класним керівником його донечки.

Поділитися:

Володимир ЗеленськийВолодимир Зеленський зізнався, від кого Квартал «отримує на горіхи» нещодавно вперше у своєму житті побував на шкільних зборах. Шоумен вирішив прийти на зустріч із класним керівником своєї доньки та познайомитися з батьками її однокласників.

Під час комедійного шоу «Київ Вечірній» Володимир Зеленський розповів, як пройшли його перші батьківські збори.

Я рідко ходжу на батьківські збори до доньки. Якщо бути точним, то ніколи, – каже Володимир Зеленський.

За словами коміка, батьківські збори – це завжди стрес: спочатку для батьків, а згодом – для дітей. Володимир Зеленський вважає, що ходити на такі шкільні зустрічі – це жіноча справа.

Зізнаймося, чоловіки – боягузи. Проте я не такий, тому я гідно прийняв цей виклик, – каже комік.

Найбільше на батьківських зборах Володимира Зеленського здивувало те, що батьки дуже засмутилися, коли він зайшов у клас і зразу сів за парту. Вочевидь всі сподівалися, що комік прийшов до школи в ролі ведучого.

Володимир Зеленський зізнався, що після того, як він повернувся додому, то зрозумів, що треба частіше ходити на батьківські збори.

Коли я прийшов додому, донька прибрала у кімнаті, помила посуд, зробила домашнє завдання і навіть рано лягла спати, – розповів шоумен.

Ведучий 1+1 також зізнався, що коли він був школярем, то часто просив двірника ходити на батьківські збори замість свого тата.

Погодьтеся, отримати по голові від незнайомця – це не так образливо, як від тата, – пожартував Володимир Зеленський.

Ведучий «Київ Вечірній» також зізнався, що він дуже сподівається, що скоро відбудеться освітня реформа і батьківські збори скасують.

Нагадаємо, що нещодавно в мережу потрапили весільні фото Володимира Зеленського.