1+1 покаже телеверсію музичного шоу VISLOVO гурту «Время и Стекло»

1+1 покаже телеверсію музичного шоу VISLOVO гурту «Время и Стекло».

Не пропусти!

Поділитися:

29 грудня о 22:45 телеканал 1+1 покаже телевізійну версію шоу «VISLOVO» від гурту «Время и Стекло» у Палаці Спорту. На телеглядачів чекають улюблені хіти та видовищні постановки. Надя Дорофєєва та Позитив підготували двадцять чотири номери. Відкриє концерт хіт VISLOVO, прозвучать також і улюблені композиції глядачів — Balensiaga, «Дим», «505» та інші. Глядачі побачать неочікуваний сюрприз від MONATIK та виступ соліста гурту О'torvald Жені Галича.

Зйомки проходили 5 жовтня у столичному Палаці Спорту. Спеціально для шоу була побудована чотирьохбічна сцена-трансформер у вигляді контейнера — одного з основних символів VISLOVO. Монтували її протягом чотирьох днів. Для шоу було задіяно більше ніж 500 світлових приладів та привезли 18 фур обладнання. Під час одного з номерів Надя Дорофєєва та Позитив піднялися під стелю на будівельних гачках та пролетіли над залом. Також у постановках були залучені трейсери та каскадери, які вистрибували з контейнерів та влаштували справжнє шоу. Під час одного з виступів на сцені з’явилося більше 90 артистів. А гігантська пневмо-фіруга VISBOY з розмахом рук у 15 метрів стала одним з яскравих елементів постановок. Режисери задіяли велику кількість піротехніки, яку привезли з США.

«Ми готувалися до цього шоу протягом року, і воно пролетіло як мить. 29 грудня ми розділимо «VISLOVO» з мільйонами глядачів телеканалу 1+1. Це перша масштабна трансляція нашого повного концерту — важливого моменту в кар'єрі гурту і в житті кожного з нашої команди. Щасливі подарувати свято глядачам всієї країни. Готуйте мурашки!», — розповіли учасники гурту «Время и Стекло».

Нагадаємо, що у шоу брали участь учасники «Голос. Діти-5» з команди «Время и Стекло». Вони заспівали разом зі своїми наставниками, адже зіркові тренери навіть по закінченню проекту підтримують вокалістів зі своєї команди та допомагають їм. Вони виконали свою обіцянку, яку дали під час одного з ефірів «Голос. Діти». Разом з переможцем дитячого шоу Олександром Зазарашвілі інші учасники команди Наді Дорофєєвої та Позитива заспівали перед десятитисячною аудиторією перший хіт гурту «Так випала карта».

Режисерами-постановниками шоу «VISLOVО» в Палаці Спорту були Наталія Лисенкова, Наталія Ровенська і Марія Григоращенко, чия частина перфомансу для популярної американської артистки Pink викликала світовий фурор, та чиї постановки у «Голос країни» та «Танцях з зірками» змушували глядачів затамовувати подих. Керівник Управління виробництва великих розважальних шоу «1+1 Продакшн» Володимир Завадюк прокоментував:

«Музичне шоу «VISLOVO» стало своєрідним викликом для нас.  У роботі над зніманням було задіяно близько 100 фахівців, рекордні 34 камери та 2 установки прямого ефіру, а підготовка тривала більше року».

Не пропусти телеверсію концерту гурту «Время и Стекло» — 29 грудня о 22:45 на 1+1. Також концерт можна переглянути на сайті або в мобільному додатку 1+1 video.