1+1 покаже новий турецький серіал Кохання Мер'єм

Не пропустіть нову драматичну історію.

Поділитися:

На глядачів каналу 1+1 чекає прем'єра нового турецького серіалу Кохання Мер'єм. В центрі сюжету історія молодої дівчини Мер'єм, котра сіла за ґрати заради коханого. 

У перших серіях нової драматичної історії ви дізнаєтесь, що Мер'єм закохана і мріє про весілля зі своїм хлопцем Октаєм. Амбітний і цілеспрямований Октай будує кар'єру прокурора. Однак у життя молодих людей втручається зла доля. Октай збиває на дорозі жінку і тікає з місця злочину, поки та помирає. Тепер його блискуче майбутнє під загрозою.

Відчайдушна Мер'єм бере провину за аварію на себе і сідає за ґрати замість коханого. Навіть після звільнення чисту, наївну і щиросердну дівчину переслідує «тавро» вбивці. За смерть дружини помститися Мер'єм прагне Саваш - виявляється, на момент аварії збита Октаєм жінка була вагітною, і дитина теж померла. Чи буде Мер'єм і надалі спокутувати чужі гріхи? Чи зможе вона знайти в житті людину, яка в неї повірить, та якій сама Мер'єм зможе довірити свою долю - не пропустіть зовсім скоро у новому турецькому серіалі Кохання Мер'єм.