Не пропустіть: де та коли дивитися детективний серіал "Коло омани"

Коло омани
20:15
з 22 квітня
Де та коли дивитися детективний серіал "Коло омани"

Серіал "Коло омани": коли дивитися на "1+1 Україна".

Поділитися:

З понеділка по четвер о 20:15 на "1+1 Україна" транслюватимуть детективну мелодраму Коло омани. Стрічка розкаже історію жінки, яка прагне відновити правду та відчайдушно протистоїть складним життєвим обставинам задля того, щоб повернути власну доньку.

Жертва домашнього насильства Ліна опиняється за ґратами за вбивство власного чоловіка. В тюрмі вона народжує доньку, яку забирає свекруха, аби помститися. Дитина дивом залишається живою та опиняється в сиротинці. Опинившись на волі, Ліна прагне повернути доньку, але понад усе боїться того, що донька дізнається про її минуле. Попри все героїня сміливо долає життєві випробування та розплутує мереживо брехні, у яке потрапила.

Головні ролі виконали відомий український актор Сергій Стрельніков та зірка серіалу “Хазяйка” Катерина Варченко, Наталія Васько, Олександр Соколов, Дарʼя Легейда та Єфросинія Мельник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Моя героїня може навчити хоробрості”, — Катерина Варченко про роботу над "Коло омани" на "1+1 Україна" та особливості власного персонажа (ексклюзив)

Дивіться серіал "Коло омани" з понеділка по четвер о 20:15 на "1+1 Україна".

Новини по темі