Телеканал 1+1 покаже концерт DZIDZIO SUPER-PUPER

Станьте частиною гучною вечірки разом із DZIDZIO.

Поділитися:

До Дня Конституції та Дня молоді телеканал 1+1 покаже телеверсію концерту популярного українського співака DZIDZIO SUPER-PUPER, який відбувся 26 травня на Арені Львів. Виступ став першим у рамках масштабного туру Україною, що налічує 70 концертів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як виглядає дружина DZIDZIO і чому він її приховував

У Львові виконавець презентував новий альбом із однойменною назвою SUPER-PUPER, до якого увійшли популярні хіти: Я і Сара, Павук, Чекаю. Цьом. Це вже другий концерт DZIDZIO на львівському стадіоні, під час якого виконавець зібрав 25 тисяч глядачів. 

Спеціально для всеукраїнського туру художники із костюмів створили сценічне вбрання, яке доповнили яскравими головними уборами у вигляді фруктів, бургерів, попкорну та різних солодощів.

Несподіванкою для глядачів стала поява на сцені мами DZIDZIO (Михайла Хоми) Галини Янівни Хоми під час виконання пісні Я їду до мами. Жінка, яка вже 15 років проживає у Португалії, зі сцени подякувала шанувальникам за любов та повагу до її сина. 

Також у шоу вперше в Україні буде використано 400 квадратних метрів цільного світлодіодного екрану та найпотужніші світлові прилади, які нещодавно доставили в Україну.

Заключним концертом Всеукраїнського туру стане виступ у столичному Палаці спорту 20 листопада у День народження співака.