Рузанна Щербина пройшла до фіналу шоу Король десертів та поділилася враженнями від боротьби на проекті

Рузанна Щербина у фіналі шоу Король десертів

Учасниця розповіла про дружбу на проекті.

Поділитися:

Вчора глядачі 1+1 побачили передостанній випуск проекту Король десертів. У шоу залишилось троє кращих кондитерів - Олег Чередниченко з Миколаєва, одесит Руслан Вичеров та Рузанна Щербина з Харкова. Свої враження від випуску кондитер-самоучка Рузанна написала у Інстаграм.

«Вчорашній випуск був дуже складним для мене. Після першого конкурсу почали надходити повідомлення, в яких ви вже зі мною прощались. Але не так просто від мене позбутися. Вчора наш склад учасників покинув Антон», - написала учасниця проекту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тетяна Вербицька розкрила секрет, як залишатися стрункою, якщо ти працюєш кондитером

За її словами Антон, був тією людиною, з якою вона найбільше спілкувалася на проекті.

«Звичайно він мега дивний і загадковий чувак. Іноді ми не розуміли його божевільних ідей. Але він просто бачить кондитерський світ під іншим кутом і його ідеї мають місце бути. Він багато років працював за кордоном з крутими шефами і професіоналами», - написала фіналістка.

Після конкурсу, в якому учасники оцінювали один одного, Рузанна була зла на Антона.

«Просто не очікувала від нього поганої оцінки. Ми ж типу "друзі". Якби він мені поставив високий або хоча б середній бал, я б при будь-яких розкладах поставила йому 10 і виправдала його шоколадну бомбу зваливши все на мега-креатив. Своєю одиницею я просто помстилася йому за підставу», - впевнена Рузанна.

Конкурс конкурсом, а нормальне ставлення ніхто не скасовував.

Для неї набагато важливіші людські якості.

«Ти можеш бути супер профі, але який у цьому сенс, якщо люди з якими ти працюєш тебе не поважають і не люблять?», -  запитує учасниця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тетяна Вербицька розповіла, як захопилася кулінарією в декреті

Фінал проекту Король десертів дивіться вже наступної середи о 21:45 на 1+1.