Володимир Остапчук зізнався, за що найбільше цінує свою дружину

Володимир Остапчук розповів, за що передусім кохає свою дружину

Ведучий проекту Король десертів розповів про найближчу людину.

Поділитися:

Днями стартували зйомки нового кулінарного реаліті  телеканалу 1+1, в якому талановиті кондитери з усієї України змагатимуться у створенні кулінарних шедеврів. Ведучий проекту Володимир Остапчук в ексклюзивному інтерв'ю журналу Отдохни розповів про свій кулінарний талант, найближчу людину і про те, як відреагувала на появу молодшого брата донька Емілія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Остапчук заінтригував фото зі зйомок найспокусливішого реаліті 1+1

«Напередодні народження нашого сина, коли Олені було вже зовсім важко готувати, я встав до плити. По неділях у нас день панкейків. І перший млинець у мене був комом. Потім під керівництвом дружини все вийшло. Через деякий час м'ясо навчився смажити, зараз десерти пішли. Такі дивовижні суфлешки у мене виходять! У проекті Король десертів мені доведеться куштувати багато солодощів, але я попросив давати мені їх до 10 ранку», - посміхається ведучий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир Остапчук зворушливо привітав дружину з днем народження

Виявилося, що родина Володимира ретельно готувала старшу дочку Емілію до появи брата Евана-Олександра:

«Я більше розраховував на другу доньку. Дівчинка для тата - завжди принцеса. Виховує її мама, а тато балує, купує іграшки. З народженням сина доведеться, нарешті, включиться в татову роботу, - розповідає телеведучий. - Ми готували Емілію до появи малюка. Говорили: «Він зараз у животику, але він любить тебе, він виросте і буде тебе захищати». Пояснювали, що її ми любимо не менше, але повинні будемо зараз приділяти молодшому більше уваги. І вона братика обіймає, заціловує».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир Остапчук зворушливо привітав доньку з днем народження (фото)

Крім того, Володимир, який торік відсвяткував 10-річчя подружнього життя з дружиною Оленою, розповів про своє ставлення до шлюбу і криз, які трапляються в кожній родині:

«Зараз якесь споживацьке ставлення до шлюбу. Не сподобався чоловік чи дружина - ну є ж 7 мільярдів інших людей. Найпростіше сказати «до побачення». Але міцність стосунків перевіряється не в романтичні моменти, а під час криз. Любов - не постійна романтика. Це партнерство, дружба. У мене немає ближчого друга, ніж моя дружина Олена. Навіть батьки не знають мене настільки добре, вони не бачили всі мої сторони. Олена - абсолютно моя людина. Перед нею я не боюся відкритися і бути слабким. Якщо ви знайшли таку людину, не відпускайте її».

Повну версію ексклюзивного інтерв'ю з Володимиром Остапчуком читайте в свіжому номері журналу Отдохни.

Нагадаємо, прем'єра нового кулінарного реаліті Король десертів, ведучим якого став Володимир Остапчук, відбудеться в новому телевізійному сезоні на 1+1. За правилами проекту, кулінари будуть проходити випробування, змагаючись у створенні видовищних кондитерських виробів і демонструючи свій талант і майстерність. Виробництвом проекту займається Final Cut Media.