Кайтсерфінг на Київському морі: 1+1 представив неймовірний ролик

Дивіться відео, яке надихне кожного.

Поділитися:

Минулі сезони проекту 1+1 та «Першої приватної броварні» «Моя країна» познайомили глядачів із неймовірними, часом навіть маловідомими, куточками України. Так українців спонукали подорожувати рідною країною та краще її пізнавати.

У новому році ідеологи проекту пішли далі. Глядачі 1+1 стали свідками не лише чарівних краєвидів, а й історій людей, які надихають своїм прикладом рухатися вперед. Нові відео «Моєї країни» мотивують виходити з дому та знаходити собі цікаві захоплення – адже зміни в країні починаються з кожного нас.

Це вдало доводять герої першого ролику – подружжя Романа та Ані, які підкорюють вітер та навчають цього інших. Цікаво, що раніше Роман створював меблі, а вільний час присвячував кайтсерфінгу. Зрештою, чоловік віддав перевагу улюбленому спорту та став інструктором. Синові пари Михайлику лише 10 років, а він уже може впоратися з «повітряним змієм» краще від батьків. Можливо, одного дня ним пишатиметься вся Україна.

Мінімалістична краса замерзлого Київського моря, широкий білосніжний простір та сміливі українці, які летять щодуху до своєї мрії – ти маєш це побачити на власні очі! І пам’ятай: «Коли ти йдеш до мрії, країна йде вперед».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 архітектурних див України, які варто побачити на власні очі