Яким буде другий концерт «Ліги сміху» на «1+1» (фото)

Уже сьогодні, 24 лютого, о 20:20 канал «1+1» покаже другу частину гала-концерту «Ліга сміху».

Поділитися:

До цього моменту глядачі побачили 11 конкурсних виступів учасників третього сезону. За підсумками першої гри визначилося 5 тандемів.

Сергій Сивохо тренуватиме команду «Крупа» з міста Дніпро, Оля Полякова стала тренером для колективу «Відпочиваємо разом» з Хмельницького. Ігорю Ласточкіну сподобалися гумористи «Радіофізики» з Києва, а Потапа підкорив доволі незвичайний формат під назвою «Біблійна збірна», місто Кам'янське. А Олена КравецьОлена Кравець розповіла, що подарує старшій доньці на День народження в жорсткій конкуренції відбила у колег «Луганську збірну».

Дивіться також: Олена Кравець сама придумала вбрання для гала-концерту «Ліги сміху» (фото)

Сьогодні за місце у третьому сезоні боротимуться ще 12 колективів. При цьому місць в командах тренерів залишилося лише 9.

Серед тих, хто вийде на сцену у другій частині гала-концерту «Ліги сміху», будуть три відомі за попередніми сезонами команди. Зокрема, свої сили спробує добре знайома глядачам команда «180 і вище» з Дніпра. До речі, в цьому сезоні колектив частково змінив склад. Але високий зріст учасниць, як і "високий рівень" гумору, залишилися незмінними. Зміни відбулися і в складі колективу «Тріо різні» – в команді з'явилася нова ведуча. 

Боротьбу за звання Чемпіонів Ліги сміху продовжує харківська команда «Улюблене місто», яка вже третій сезон поспіль бере участь у проекті.

Крім того, сьогодні глядачі побачать виступи дев'яти колективів-дебютантів. Серед них харків'яни з інтригуючою назвою «Сполучені Штати Істерики». Львів у цій грі будуть представляти хлопці з команди «Загорецька Людмила Степанівна», які впевнено заявили про «нове слово» в «Лізі сміху».

Ще одні новачки сезону – команда «Вінницькі» – проінспектують з Ольгою Фреймут в'язницю. Крім того, хлопці проведуть передвиборчу кампанію за участю Дональда Трампа і його дружини Меланії.

Не обійдеться в цьому ефірі і без інтернаціональних гостей. Так, на фестиваль до Одеси приїхали команди «Стоянівка» з Молдови та «Чайка» з Білорусі.

Дивіться також: Учасниця «Голосу країни» взяла участь у третьому сезоні «Ліги сміху»

Які саме колективи продовжать свою гумористичну подорож в третьому сезоні Чемпіонату України з Гумору, і з ким з зіркових тренерів їм доведеться боротися за першість, можна буде дізнатися вже сьогодні о 20:20 в ефірі каналу «1+1».