Антон Лірник просить дружину подарувати йому сина

Вагітна дружина Антона Лірника зізналася, що її чоловік хоче сина
instagram.com/2lirnik

Популярний шоумен хоче, щоб його дружина народила хлопчика.

Поділитися:

Антон Лірник готується стати батькомСуддя гумористичного шоу «Ліга сміху» Антон Лірник розповів для журналу «Viva!» про те, як він знову готується стати батьком. Дружина шоумена Марина вже дуже скоро подарує йому доньку чи сина.

За шість років подружнього життя Антон і Марина знайшло свою ідеальну формулу кохання. Зауважимо, що пожружжя чекає на первістка.

Так, у нас буде малюк. Проте ми ще не знаємо, кого подаруємо Соні – братика чи сестричку, – каже дружина Антона Лірника.

За словами Марини, її чоловік дуже хоче стати батьком сина. Проте якщо народиться дівчинка, Антон Лірник теж буде безмежно щасливий.

«Якщо буде дівчинка, працюватимемо далі. Нам же треба продовжувати династію Лірників. Ми довго до цього йшли – наважувалися, чекали. Вочевидь, хтось посилає нам дітей саме тоді, коли ви до цього готові», – каже шоумен.

Зауважимо, що у першому шлюбі в Антона Лірника народилася донька Марія, яка померла від раку мозку у 8-річному віці. Друга дружина шоумена Валерія Бородіна подарувала чоловіку донечку Соню.

Нагадаємо, що нещодавно Антон Лірник зізнався, за що його найбільше критикує дружина.