Чому Кравець ходить пішки на репетиції «Ліга сміху», а Ласточкін спить не в себе вдома

Кравець і Ласточкін розповіли про підготовку до фіналу шоу Ліга сміху
1plus1.ua

Тренери «Ліги сміху» розповіли про комічні перипетії за лаштунками гумористичного шоу.

Поділитися:

Кравець VS Ласточкін: Чия команда переможе у другому сезоні «Ліги сміху»У суботу, 10 грудня, о 21:15 глядачі телеканалу 1+1 дізнаються, хто став переможцем другого сезону «Ліги сміху». Протягом року 14 команд боролися за першість у чемпіонаті України з гумору.

У фіналі залишилися лише три – команда Олени Кравець «V.I.P. Тернопіль» і команди Ігоря Ласточкіна «Лукас» і «Прозорий гонщик». У студії «Сніданок з 1+1» наставники гумористів Олена Кравець та Ігор Ласочкін розповіли про комічні перипетії на сцені та за лаштунками шоу «Ліга сміху».

КОМАНДА ОЛЕНИ КРАВЕЦЬ

За словами Олени Кравець, їй дуже зручно працювати зі своєю командою. Адже «V.I.P. Тернопіль» – це професіонали. Актриса студії «Квартал 95» також розповіла, що в неї склалися дружні стосунки зі своїми підопічними.

Мені з ними легко працювати. Учасники команди пишуть жарти самі. Я підключаюся до роботи лише тоді, коли вже все відредаговано, – зізналася акторка.

Гумористка також розповіла, що учасники «V.I.P. Тернопіль» шкодують її, адже нещодавно Олена Кравець народила двійню.

Вони живуть дуже близько від мого дому. На репетиції я можу дійти пішки – сказала Олена Кравець.

Наставниця «Ліги сміху» переконує, що «V.I.P. Тернопіль» гідні перемоги в шоу. Адже вони мають відмінне почуття гумору і вміють швидко приймати рішення.

КОМАНДИ ІГОР ЛАСТОЧІН

Наставник команд «Лукас» і «Прозорий гонщик» зізнався, що інколи йому доводиться ночувати зі своїми підопічними, адже творчий процес займає багато часу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Надія Дорофеєва стала учасницею «Ліги сміху»

За словами Ігоря Ласточкіна, кожен номер вимагає колосальних зусиль. Тренер «Ліги сміху» також розповів, що найважче працювати з командою, в якій лише один артист, «Прозорий гонщик».

З ним не дуже просто працювати. Він дуже сильний троль, – сказав Ігор Ласточкін.

Олена Кравець, яка раніше здивувала вибором сукні, також відзначила, що учасник команди «Прозорий гонщик» незвичайний і самобутній. Актрисі студії «Квартал 95» здається, що підопічний Ігоря Ласточкіна ніколи не виходить з образу.

Нагадаємо, що нещодавно 1plus1.ua писав, що виводить із себе Олену Кравець та чому Євген Кошовий поголився наголо.