Дмитро Комаров потрапив у полон до фанатки

Чи виплутається мандрівник із такої пригоди, дивіться у півфіналі Ліги сміху.

Поділитися:

Сьогодні о 20.15 в ефірі 1+1 покажуть перший півфінал Чемпіонату України з гумору Ліга сміху, в якому три команди боротимуться за квиток до наступного етапу.

У новому випуску Ліги сміху виступлять команда тренера Олі Полякової Отдихаєм вмєстє, Вінницькі Юрія Горбунова і Тріо різні та ведуча Олени Кравець, але до фіналу зможе пройти лише одна з них.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Кравець та Юрій Горбунов розповіли про свої віщі сни

У першому конкурсі команди могли самі обрати тему виступу, другим був «театральний номер із зіркою», а в третьому - учасники мали не тільки вдало пожартувати, але й продемонструвати свої танцювальні навички.

Команда Отдихаєм вмєстє виступила з номером про конвеєр на кухні весільного банкету, чим змусила глядачів сміятися до сліз. Їхній тренер Оля Полякова на сцені Ліги Сміху зробила несподівану заяву і розповіла про стосунки з танцюристом Степаном Місюркою, який склав їй пару на головному танцювальному паркеті країни Танців з зірками.

Олена Кравець в одному з номерів перевтілилася у героя Юрія Нікуліна з комедії Діамантова рука і вийшла на сцену з гіпсом на руці.

«Пам'ятаєш, я пародію на Олега Вінника робила? Тобі сподобалося? - Так. - А одній людині - ні...», - жартома натякнула Олена на причину своєї «травми».

Бурхливі оплески глядачів викликав номер за участю ведучого програми Світ навиворіт та учасника Танців з зірками Дмитра Комарова, який, за сценарієм, потрапив у полон до настирливої ​​фанатки.

«Це ж я одна за тебе в «Танцях…» весь час голосувала!» - зізналася прихильниця, показавши цілу коробку мобільних телефонів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир Зеленський розповів, чи чекати на четвертий сезон Ліги сміху

В одному з найяскравіших номерів зваблива Даша Астаф'єва вийшла на сцену разом із командою Вінницькі і, перевтілившись у капітана корабля в Карибському морі, підкорила серця не тільки моряків на сцені, а й глядачів. Півфіналіст Танців з зірками і улюбленець публіки Юрій Ткач блискуче зіграв тестя на риболовлі з майбутнім зятем у виступі команди Отдихаєм вмєстє, а Юрій Горбунов змусив сміятися весь зал, ставши на час ведучим прогнозу погоди найемоційнішого телеканалу країни.

Одразу після випуску, о 22.20, в ефірі 1+1 покажуть шість нових скетчів від акторів розважально-гумористичного шоу студії Квартал 95 і Drive Production Ігри приколів.

У новому випуску шоу на телеглядачів чекають яскраві музичні номери. Так, група Сектор реверсного газу під керівництвом ведучого Ігоря Ласточкіна виступить з піснею Декомунізація, а улюблений глядачами львівський реп-бенд Гангстербайтери презентує новий трек, навіяний авторам на Вулиці червоних ліхтарів в Амстердамі.