Євген Кошовий відверто розповів про стосунки у своїй сім'ї

Квартал 95: Євген Кошовий розповів про сімейні стосунки
http://viva.ua/

Євген Кошовий з дружиною дав щире інтерв'ю українському глянцю Viva!

Поділитися:

Зірка програми «Вечірній квартал » та серіалу «Слуга народу» Євген Кошовий разом з дружиною Ксенією відверто відповіли на запитання про свою сім'ю, побутові обв'язки та плани на майбутнє.

Подружжя має двох дітей – 9-річну Варвару та 2-річну Серафиму. Старша донька вже стала відомою на всю Україну завдяки талант-шоу «Голос.Діти», де Варвара потрапила до команди Потапа. Євген Кошовий хоче, щоб у майбутньому система освіти в Україні покращилась, і його діти лишилися вчитися на Батьківщині. 

Ксенія, дружина Кошового, налагоджує дисципліну в домі, тоді як Євген її порушує подарунками та сюрпризами. Він рідко буває вдома через зйомки та гастролі, а тому прагне приємно здивувати своїх жінок.

Женя балує дітей, а роль злого поліцейського в сім'ї дісталася мені. – зізналася Ксенія Кошова.

Ксенія намагається прищепити Варі почуття вдячності та поваги до того, що вона має. Незважаючи на те, скільки грошей є в сім'ї, їх не потрібно витрачати на дрібниці. Тому над подарунками для дітей, подружжя ретельно думає.

Я не хочу, щоб вона виросла мажором. – наголосив Євген Кошовий.

Євген живе у справжньому жіночому царстві: з двома доньками, дружиною та тещею. Завдяки цьому щоденні побутові справи його оминули. Ксенія з мамою справляються із домашніми обов'язками самі, не примушуючи до роботи Євгена. До речі, з тещею Євген – гарні друзі. Вона завжди захищає його перед дружиною.

Женя заробляє гроші, а я ними розпоряджаюсь. – розповіла Ксенія.

У цьому році пара святкуватиме 10 років спільного життя. На честь такої дати подружжя планує повінчатися.

Нагадаємо, нещодавно зірка «Кварталу 95» Кошовий показав доньок та дружину-красуню у фотосесії.