Ліга сміху 5 сезон 7 випуск: Найкращі номери (відео)

Ліга сміху останній випуск: найкращі номери (відео)

Яскраві моменти Чемпіонату України з гумору 2019.

Поділитися:

На День космонавтики, 12 квітня, глядачі 1+1 побачили сьомий випуск ювілейного п’ятого сезону гучного гумористичного шоу Ліга Сміху. Цього разу, на третьому етапі, на коміків чекала тема — стародавні ремесла і рідкісні професії. Як гумористи впоралася із завданнями та кому це вдалося найкраще — дізнаєтеся з відеодобірки 1plus1.ua.    

У першій грі 7 випуску Ліги Сміху кожному тандему першої п’ятірки команд довелося опанувати своє ремесло. Відкривали шоу Наш формат та тренер Юрій Ткач. Коміки випробували свої сили у професії коваль. Команда отримала 5 балів.

Далі на сцену вийшла команда Ветерани космічних військ і Станіслав Боклан. Вони жартували про професію чоботар і заробили 6 балів.

Наступними глядачі Ліги Сміху 2019 побачили команду Дикий Молодняк та Сергія Сивохо. Їхня професія у першій грі — пекар. Оцінка команди — 5 балів.

Потім змагалися за найвищі оцінки команда 30+ та тренер Гарік Бірча. Гумористи спробували опанувати старовинну професію столяра та отримали максимальну кількість балів.

Останньою на сцену вийшла команда Днепр та тренер-джокер Володимир Остапчук. В новому випуску їм довелося перевтілитися у ювелірів. Тандем також отримав максимальні 6 балів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гарік Бірча поцілував одразу двох дівчат

У Музичному батлі за право перейти на наступний етап змагалися команди Наш формат та Дикий Молодняк. Зірковий гість вечора — гурт Антитіла. За правилами, музикант починає співати свою пісню, а коміки мають запропонувати смішне продовження. Врешті-решт, у Музичному батлі 7 випуску Ліги Сміху перемогу отримала команда Наш формат.

Дивіться гумористичне шоу Ліга Сміху щоп'ятниці о 20:30 на каналі 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стас Боклан вразив запальним танцем під хіт MARUV (відео)