Надя Дорофєєва заспівала дуетом з дівчинкою на візку

Надя Дорофєєва заспівала дуетом з дівчинкою на візку

Лідія Таран з командою «Здійсни мрію» допомогли 9-річній Вероніці зустрітися з зіркою.

Поділитися:

Від народження Вероніка Мирошник (м. Київ) має важку ваду хребта Spina Bifida. Дитина перенесла вже 7 операцій та складну реабілітацію. Вероніка не ходить, пересувається на візку, але не втрачає завзяття: навчається у звичайному класі, щодня та щохвилини старається бути «як усі», не даючи собі ніяких поблажок, і невтомно працює, щоб стати на ноги й бути успішною.

«До трьох років донька пережила вже 6 операцій. Шансів на виживання давали 50 на 50. Але ми відповіли, що зробимо все, аби вона пішла», - згадує Людмила Мирошник, мама Вероніки.

У щільному лікувальному графіку Вероніка знаходить час і на музику. Вона із захватом навчається співу та гри на фортепіано, а в майбутньому хоче поєднати життя з музикою та стати співачкою. Найулюбленіші пісні у репертуарі Вероніки - хіти гурту "Время и Стекло". Вероніка обожнює Надю Дорофєєву. Щодня, як закінчить уроки, знаходить у YouTube ролики і підспівує. Вероніка захопилася гуртом у Скадовську на «Чорноморських іграх».

Проект «Здійсни мрію» взявся допомогти дівчинці зробити крок до зірок і подарувати натхнення.

«Ми дізналися, що найближчий концерт гурту буде у Броварах, і, звісно, не могли упустити шанс, тому почали чаклувати. Але наша місія – не просто подарувати Ніці квитки на концерт, а організувати особисту зустріч та їхній з Надею дует. Та дівчинка до останньої миті вона цього не знала», - розповідає  кураторка Лідія Таран.

Вероніка отримала особисте запрошення від Наді Дорофєєвої на концерт мрії. Щоб підготуватися до такої важливої події, чарівники запросили Вероніку в салон краси  - американські стиліст і візажист створили дівчинці незабутній образ.

Але ніхто не міг передбачити, що столицю накриє шалений снігопад. Такого в проекті «Здійсни мрію» ще не було! 10-бальні затори, Київ просто став, і концерт гурту «Время и Стекло» розпочався без Вероніки. Коли Вероніка нарешті дісталася зали, виступ її кумирів уже завершився. Але зірки дочекалися красуні Ніки. І хай у гримувальні, зате ексклюзивно для мрійниці вони заспівали разом з нею її улюблену пісню. Найочікуваніша зустріч нарешті стала реальністю!

Часом до мрії треба прориватися з боями, та головне – не здатися на півдороги, і тоді найхолодніший день може залишити в душі найтепліші спогади.

Дивіться деталі цієї неймовірної історії у двох серіях ТСН: 1 частина та 2 частина.

Саме для тих діток, які щодня борються за свої життя, започатковано проект "Здійсни мрію", кураторками якого є телеведучі Лідія Таран та Олександра Лобода. Проект допомагає здійснювати мрії дітей, для яких кожен прожитий день – це диво. Команда прагне об’єднати чарівників та мрійників з усієї країни, знайти підтримку у відомих людей. За рік існування проекту реалізовано вже 57 дитячих мрій. Допомогти у здійсненні мрій та лікуванні маленьких пацієнтів може кожен, зробивши будь-який внесок за реквізитами проекту "Здійсни мрію" або через офіційний сайт - wish.1plus1.ua. Долучайтеся до всеукраїнського руху добра!

Реквізити проекту:

БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД 1+1 МЕДІА «Ти не Один»

код ЕДРПОУ 41565550

р/р 26004020040834 (грн),( EUR),(USD), в АБ «Південний», МФО 328209

Благодійний внесок (обов’язково вказувати)