Оля Полякова: 10 фактів про «суперблондинку», які вас вразять

Оля Полякова: 10 цікавих фактів про «суперблондинку»

У день народження співачки згадуємо цікаві факти з її життя.

Поділитися:

Сьогодні, 17 січня, українська співачка та ведуча святкує 37-річчя. Довгонога білявка часто любить похизуватися гострим розумом перед журналістами, тому на чимало запитань про особисте відповідає з гумором. Та все ж ми зібрали кілька цікавих та реальних фактів про епатажну зірку українського шоу-бізнесу.

1. Народилась у Вінниці. Мама зірки мріяла, щоб донька стала лікарем, однак Оля відчувала, що її покликання — музика. Закінчила Київський національний університет культури і мистецтв по класу естрадного вокалу, а також отримала диплом оперної співачки в Національній музичній академії України ім. Петра Чайковського.

2. Діапазон голосу Полякової — 3 октави.

3. В одному з інтерв’ю артистка зізналася, що в юності була доволі закомплексованою: «Найвища в класі й у дворі, худа, сутула. Дуже соромилася свого зросту. Це зараз я дивлюся старі фотографії і розумію, що була хороша. Особливо на знімках, зроблених мамою. Тоді я навіть хотіла порвати їх. «Через 20 років ти будеш пишатися цими фото», — переконувала мене мама. Я якось дуже довго розквітала, була довгою і пласкою, що не зацікавлювало однокласників. Мене дражнили і шваброю, і жирафою, і палицею, і дошкою. Але років у 18 все змінилося».

4. Свого часу спробувала себе у ролі моделі — впродовж п’яти років брала участь в показах будинку жіночої білизни в Києві.

5. Ольга – справжня шоу-діва. Вона співає, веде програми, знімається в кіно. Вона – незабутня учасниця Танців з зірками та тренер Ліги сміху.

6. Заміжня та має двох доньок – 13-річну Марію та 7-річну Алісу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Кажуть, ми схожі?»: Полякова з донькою похизувалися фігурами в купальниках (фото)

Я своїх дітей тішу, як можу, влаштовую те, про що ми не могли мріяти навіть, — зізналась Полякова.

7. Свого часу завела город та ферму, навіть сама виготовляла сир. На це її надихнула поява дітей. «Коли в мене з'явилася старша дочка Маша, виникли проблеми з її годуванням. Я дуже переживала з цього приводу, думала, чим же годувати дитину, щоб в продуктах не було хімії. Спочатку на дачі завела кіз і розбила невеликий город. Мене так затягнуло це. Одна коза привела другу, третю — ще двох. Згодом у нас стало 30 кіз...» — пригадує співачка.

8. Свого чоловіка артистка цінує за те, що він хороший батько та є тилом для сім’ї. «Після 14 років, звісно ж, виникає в сімейному житті якась нудьга, зникає жага і трепет... Але заразом приходять і інші речі, такі як спорідненість, ніжність, почуття турботи, захищеність і особливо любов, яка значно більша і ширша, ніж просто юнацька закоханість. У мене є відчуття життя як за кам'яною стіною, адже мій тил, моя стіна — це чоловік. Все-таки добре, що я 14 років тому вийшла за нього заміж. Хочу прожити з ним ще більше!» — розповіла співачка.

9. «Не боюсь бути незрозумілою або смішною. Це велика свобода, яку я досягла порівняно нещодавно. Зрозуміти і прийняти себе, стати вільною і жити щасливо — кінцева мета існування людини», — говорить Полякова.

10. Ольга любить дивувати публіку сміливими, екстравагантними вбраннями та аксесуарами. Всі ми знаємо її чудернацькі головні убори. Наприклад, останнім часом можемо бачити «суперблондинку» в коронах — і на це вона також має пояснення. «У нас є народні артистки, заслужені, примадонни, а королеви в шоу-бізнесі немає. А народ не може без цариці, треба рятувати ситуацію», — переконана артистка.