Оля Полякова стане британською королевою, а Юрій Ткач танцюватиме румбу

Прем'єра «Ліги сміху» на «1+1».

Поділитися:

У п'ятницю, 21 вересня, о 20:15 на телеканалі 1+1 покажуть продовження четвертого чемпіонату України з гумору Ліга сміху. У новому випуску глядачі побачать виступи команд разом із зірковими тренерами: «Стоянівка» під керівництвом Олі Полякової, Збірна Луганська з Євгеном Кошовим, «Стадіон Діброва» з Юрієм Ткачем і «Пішло-поїхало» на чолі з Ігорем Ласточкіним.

У новому випуску Стас Боклан, Надя Дорофєєва та Влад Яма будуть тільки оцінювати виступи команд своїх конкурентів.

Темою цього етапу стануть улюблені міста, в яких мріють побувати більшість туристів. Тому «Стадіон Діброва» вирушить в імпровізовану подорож до Ріо-де Жанейро, де їх тренер і зірка проекту Танців з зірками Юрій Ткач виконає яскраву запальну самбу. Також гуморист зіграє типового латиноамериканського наркобарона і продемонструє бразильські способи боротьби зі злочинністю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які вуса! Зеленський здивував прихильників новим образом

Під час виступу команди «Стоянівка» Оля Полякова буде нести почесний британський караул в Лондоні, а зображуючи Королеву Єлизавету II, кілька хвилин проведе на сцені стоячи на колінах.

Збірна Луганська, вирушивши в подорож по Токіо, покаже типовий день японської сім'ї сумоїстів, в якій народився занадто худий хлопчик. Тренер команди Євген Кошовий перетвориться в гейшу на ім'я Евгейша.

У другому конкурсі команди покажуть пародії на відомих людей і передачі. Так, під обстріл потраплять доктор Євген Комаровський, шоу «Руйнівники міфів», Вєрка Сердючка, а також співак і суддя проекту «Танці з зірками» MONATIK. Останнього, до речі, зіграє капітан «Стоянівки» Іван Люленов, який, виявилося, не тільки вміє добре жартувати і грати на гітарі, але і танцювати. Спеціальним гостем музичного баттла стане Віктор Павлик, який буде підспівувати командам початкові рядки своїх пісень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як чоловік Дорофєєвої зреагував на її роль у романтичній комедії

У нових випусках Ліги сміху на 1+1 глядачі побачать продовження боротьби кращих гумористичних команд країни за кубок сезону. У наступному випуску свої гумористичні номери покажуть команди «Ніколь Кідман» з тренером Надею Дорофеєвою, «30+» і Стас Боклан, «Готелі 72» під керівництвом Влада Яма та «Вінницькі» разом з Олею Поляковою.

Дивіться прем'єру Ліги сміху в п'ятницю о 20:15 на телеканалі 1+1.