Олена Кравець розповіла, що подарує старшій доньці на День народження

У студії «Сніданок з 1+1» Олена Кравець розповіла, чому її так зворушило прохання доньки.

Поділитися:

Вже завтра о 20:20 глядачі каналу «1+1» побачать другу частину гала-концерту «Ліги сміху». Напередодні ефіру прямо з Одеси, де відкрили Чемпіонат України з Гумору, до студії «Сніданку з 1+1» завітали зірковий тренер Олена Кравець разом з креативним продюсером та редактором проекту Андрієм Чивуріним.

Актриса студії «Квартал 95» розповіла, що завтра її старша донька Маша святкуватиме День народження. Дівчинка зворушила маму проханням про подарунок.

Вона замовила на 14-річчя, аби я взяла її з собою на фестиваль «Ліги сміху». Мене, як людину, яка виросла у цьому русі, це дуже зворушило, - розповіла Кравець.

За словами Олени, старша донька ходить з нею на всі концерти Ліги сміху і є відданою фанаткою проекту - знає усіх учасників і навіть стежить за перебігом подій у регіональних лігах.

Цього року редактори заборонили тренерам «Ліги сміху» бути присутніми на відбіркових (неефірних) турах. Тобто під час гала-концерту ми вперше побачили виступи учасників. А Маша там сиділа і бачила всі номери раніше за мене – була агентом, - сміється Олена. - Вона знає, що неможна розповідати, що вона там почула. Але два жарти мені таки розповіла.

Кравець також зізналася, що й молодші діти не проти, коли мама йде на «Лігу сміху».

На «Лізі сміху» я не витрачаю час – я його проводжу. Я кайфую. Це те, чим я хочу займатися, і це те, що мене заводить, - каже актриса. – Ми навіть з дітьми домовилися – на «Лігу сміху» вони мене відпускають легко. Одразу з'являються бабусі, няні, які готові допомогти. А от на гастролі не дуже люблять відпускати.

Нагадаємо, цієї п’ятниці за право потрапити в команду одного з тренерів боротимуться 12 колективів. При цьому місць у третьму сезоні залишилося лише дев’ять.

Окрім Олени Кравець у тренерські крісла сіли ведучий «Голосу країни-7» Юрій Горбунов, який став зірковим репортером «Світського життя», переможець минулого сезону та ведучий шоу «Розсміши коміка» Ігор Ласточкін, шоумен і тренер «Голосу країни-7» Потап, переможець першого сезону Сергій Сивохо, продюсер і шоумен Антон Лірник та суперблондинка Оля Полякова. Незмінний ведучий проекту – Володимир Зеленський.

Дивіться «Лігу сміху» уже 24 лютого о 20:20 на телеканалі «1+1».