Стала відома дата прем'єри четвертого сезону Ліги сміху

Улюблене гумористичне шоу повертається!

Поділитися:

Перший концерт нового сезону, запис якого проходив в Одесі на початку лютого, телеглядачі побачать вже у першу п'ятницю весни. У Лізі сміху з'явиться новий склад журі-тренерів. Як пожартувала одна з команд Фестивалю: «О! Нові судді! Хоч десь судова реформа працює».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стали відомі імена тренерів четвертого сезону Ліги Сміху

Тепер оцінювати виступи команд і виходити разом з ними на сцену будуть Юрій Ткач, Влад Яма, Надя Дорофєєва та Стас Боклан. Зі «старичків» в кріслах журі залишаються Ігор Ласточкин і Оля Полякова. І, нарешті, «тренер на заміну» у минулому сезоні, Євген Кошовий став повноправним учасником веселого, суворого і, одночасно, справедливого журі.

На Гала-концерті Фестивалю в Одесі кожен з тренерів вибрав собі по дві команди, з якими він пройде нелегкий, але цікавий і насичений сезон. І, звичайно, кожен з них зробить все можливе, щоб разом зі своїми підопічними дійти до фіналу Чемпіонату і отримати титул і кубок Чемпіона Ліги сміху.

Які команди потрапили в ігри Четвертого сезону, і чим вони будуть дивувати тренерів та глядачів, дивіться вже 2 березня о 20:15 на 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вперше українською: Гурт Время и Стекло презентував нову пісню