Всесвітньо відомий боксер Олександр Усик замислився про акторську кар'єру

Боксер Олександр Усик замислився про акторську кар'єру | 1+1

І поділився своїми враженнями від участі в гумористичних проектах.

Поділитися:

Володар чемпіонських поясів за всіма престижними версіями серед професійних боксерів сучасності Олександр Усик взяв участь відразу в двох проектах студії «Квартал 95» – Кубку Президента «Ліги сміху» (ефір на 1+1 уже 27 грудня) і «Вечірньому Кварталі» (покажуть в новорічну ніч на 1+1). За лаштунками спортсмен поділився своїми враженнями. 

Про дебют у «Вечірньому Кварталі»

Чесно кажучи, перед виходом на сцену я трохи нервував, але в підсумку все пройшло добре. Слава Богу, сам я ніколи не опинявся в такій ситуації (за сюжетом Усик грає коханця героїні Олени Кравець, якого ловить на гарячому чоловік у виконанні Євгена Кошового – ред).

А взагалі я переглянув практично всі проекти, які робить «Квартал». Навіть коли не потрапляю на ефір, потім переглядаю нові випуски в YouTube. В житті я з багатьма хлопцями спілкуюся – з Женею, Мікою. А Юзик взагалі до мене на бої раніше приїжджав.

Про репетиції з Кошовим та Кравець

У нас було не дуже багато репетицій – ми прогнали номер всього декілька разів. Після цього Олена і Женя мені сказали, що можна більше і не репетирувати, що і так все нормально. Перед виходом на сцену Олена дала мені важливу пораду – іноді краще не дограти, ніж переграти.

Про участь у шоу «Ліга сміху»

Зізнаюся, мені давно подобається «Ліга сміху», і цей проект я дивлюся регулярно. Цікава не тільки ідея програми, а й те, що команди представляють абсолютно різний гумор. Тому, коли Женя Кошовий і Міка Фаталов запропонували мені стати суддею цього проекту на деякий час, я практично одразу погодився. 

Про улюблені команди

Для мене головне – щоб було смішно. Але є і улюблені команди – це «Дніпро», «Луганська збірна», «Стоянівка». У мене багато улюбленців, іноді в грі «вистрілюють» зовсім несподівані команди.

Про жарти на свою адресу

Я не боюся жартів про себе. Мені навіть подобається, коли хтось знаходить несподіваний поворот в, здавалося б, передбачуваній ситуації. Але, звісно, у гумору є певні межі: над чимось можна жартувати, а над дечим краще не варто. До слова, я сам не проти над кимось пожартувати. Мені здається, у мене це непогано виходить.

Про можливість стати постійним тренером «Ліги сміху»

Увійти в суддівську команду на повний сезон у мене навряд чи вийде, адже на це потрібен час. А я не хочу нікого підводити і давати свою згоду на постійну присутність в шоу теж не можу, хоча був би не проти.

Про акторську кар'єру і байопік

Я не проти і далі брати участь у проектах. Можливо, у сценах, де буде більше слів. Мені це справді дуже цікаво. Я поринаю в роль, пропускаю її через себе. Якщо чесно, у мене вже є готовий сценарій фільму! Я сам його написав. Вже дуже давно я веду щоденник, в якому записую всі важливі моменти мого життя. І таких записників уже чотири. 

Так що це практично готовий сценарій за моєю біографією. Більше того, я сам готовий зіграти себе ж, якщо хтось зважиться зняти такий фільм. Адже, як то кажуть, якщо хочеш зробити щось добре, зроби це сам. Мені здається, якщо попрацювати і повчитися акторської майстерності, зможу знову повторити важливі події свого життя. Зможу бути абсолютно різним – і смішним, і серйозним, і сумним.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: