“Люди задля життя”: не пропустіть на “1+1 Україна” історію про команду лікарів, які повертають надію на материнство

Люди задля життя
Історія про команду лікарів, які повертають надію на материнство

Інновації для здоров’я нації: Про що буде новий проєкт «Люди задля життя» на «1+1 Україна».

Поділитися:

Телеканал “1+1 Україна” та Schonen запустили масштабний партнерський проєкт “Люди задля життя” про героїв про героїв нашого часу, які часто залишаються за кадром. Ви дізнаєтеся більше про професіоналів своєї справи — лікарів, які рятують життя українців у складні часи, а також про інноваційні методи у медицині та сфері здоров’я.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про перше в Україні ЕКЗ, інноваційні методи лікування безпліддя та шляхи виходу з демографічної кризи: інтерв’ю з репродуктологом Олександром Феськовим у проєкті “Люди задля життя”

Schonen — це інновації для здоров‘я нації. Schonen – швейцарська торгова марка, бренд інноваційних засобів для здоров’я, що об’єднує продукти, які відповідають найвищим стандартам якості. Ми прагнемо в Європу, - але Європа вже давно у нас у швейцарській якості Schonen.

На вас чекають відео про українських лікарів, які, піклуючись про здоров’я нації, створюють інноваційні підходи та використовують передові технології. 

Проталіс

У сюжеті ви дізнаєтеся про команду лікарів, яка повертає надію на материнство. Її керівники — репродуктологи Олександр та Ірина Феськові.

Професіонали їхньої клініки втілюють найінноваційніші методи лікування безпліддя. Попри війну, вони продовжують працювати у Харкові, щоб здорові маленькі українці з’являлися на світ і міцніла нація.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Коли буде мир та економічні гарантії, жінки народжуватимуть”: інтерв’ю з репродуктологом Іриною Феськовою у проєкті “Люди задля життя”

Дізнавайтесь більше про професіоналів своєї справи та надихайтесь інноваціями незламних медиків України у проєкті “Люди задля життя” на телеканалі “1+1 Україна”.

Новини по темі