Дмитро Комаров про проєкт «Мандруй Україною»: «Моє завдання – показати маршрути, які реально повторити»

Мандруй Україною з Дмитром Комаровим
Мандруй Україною з Дмитром Комаровим: що ведучий розповідає про перший сезон та анонсує у другому?
Instagram/komarovmir

Вже 7 листопада на 1+1 стартує прем’єра другого сезону «Мандруй Україною з Дмитром Комаровим». Що про цей проєкт говорить сам ведучий?

Поділитися:

Вже цієї неділі 7 листопада, о 17:30 на 1+1 буде прем’єра другого сезону проєкту «Мандруй Україною з Дмитром Комаровим». Про перший сезон шоу та про те, що глядачі зможуть побачити вже зовсім скоро, ведучий написав у своїх соцмережах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Майбутнє України, залізнична розкіш, магія Карпат і авіа-екстрим: що покажуть в новому сезоні «Мандруй Україною з Дмитром Комаровим»

Результати першого сезону «Мандруй Україною з Дмитром Комаровим»

Про перший сезон «Мандруй Україною» Дмитро Комаров пише:

Перший сезон українських експедицій виявився дуже затребуваним. Одна з серій встановила абсолютний рекорд за рейтингами за всю історію телевимірів в Україні.

Ведучий зізнається – отримує зворотній зв’язок за результатами попередніх випусків та навіть помічає, як вони змінили туристичні місця України, суттєво підвищивши їх популярність і затребуваність серед туристів. Наприклад:

►В соляних шахтах Донеччини почали організовувати зручні тури, переобладнали музей, зробили підсвітку.

►В пустелі Олешківські Піски виокремили спеціальну зону для прогулянок на квадроциклах у супроводі інструкторів.

►У заповіднику «Асканія Нова» побудували нову дорогу.

Комаров пише:

Коли ми починаємо активно відвідувати те чи інше місце, на потік туристів вимушений реагувати і місцевий бізнес, і держава.

Дивіться відео про перший сезон програми: мандрівка країною очима Дмитра Комарова: 

Що чекає на глядачів у другому сезоні «Мандруй Україною з Дмитром Комаровим»?

У другому сезоні «Мандруй Україною з Дмитром Комаровим» ведучий обіцяє показати, як він провів літо. А зробить він це за допомогою особливого погляду на Одесу, Запоріжжя, Рівне, Харків, Карпати тощо.

КомаровФОТО: Instagram/komarovmir

У нових випусках глядачі побачать відпочинок на будь-який смак і гаманець — від рівня класу люкс до бюджетних подорожей, а географія маршрутів Дмитра Комарова буде охоплювати і гори, і морське узбережжя. Телеведучий дізнається, чи дійсно карпатські мольфари володіють неймовірною магічною силою, покаже, як подорожувати потягом в стилі «Східного Експресу», побуває на святі Івана Купала високо в горах та зустріне цей день за традиціями, яким сотні років, і які неможливо побачити в інших українських містах.

КомаровФОТО: Instagram/komarovmir

Комаров резюмує:

Моє завдання – показати маршрути, які реально повторити.

Тож вмикайте 7 листопада о 17:30 канал 1+1 та вирушайте у подорожі Україною разом з Дмитром Комаровим. Цікаво, яке місце на мапі нашої країни буде показане у першому випуску другого сезону «Мандруй Україною з Дмитром Комаровим»?

Новини по темі