Телеканал 1+1 працює над новою драмою Маршрути долі

Новий серіал на 1+1 Маршрути долі
1plus1.ua

Мета створення проекту – показати долі людей, які опинились по різні боки лінії конфлікту на території України.

Поділитися:

Телеканал 1+1 працює над зйомками нової драми Маршрути долі, в основу подій якої покладені реальні історії українців. Стрічка знімається за підтримки проекту Зміцнення громадської довіри, що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Головні ролі у серіалі виконують популярні українські актори Артем Мяус, Ольга Гришина, Анна Сагайдачна, Віктор Андрієнко, Віталіна Біблів, Яков Кучеревський та багато інших.

Мета створення проекту – показати долі людей, які опинились по різні боки лінії конфлікту в Україні. Сюжет стрічки розгортається навколо водія мікроавтобуса Сергія, який перевозить людей через лінію розмежування між тимчасово окупованими українськими районами та підконтрольною територією. У житті головного героя сталась страшна трагедія: в результаті вибуху у автомобілі він втратив родину та пам’ять.

Чоловік так і не зміг змиритися із загибеллю рідних, тому розпочав власне розслідування обставин аварії. Допомога оточуючим стала для Сергія головною метою життя, адже його мікроавтобус – єдина можливість для місцевих жителів здолати відстань, яка відділяє їх від родин та близьких. Робота водія щодня зіштовхує головного героя із різними людьми, які діляться з ним власними історіями, переживаннями, проблемами в родинах, властивими для усіх українців по різні боки лінії конфлікту.

Виробництвом серіалу займається 1+1 Продакшн. Режисером-постановником став Іван Сауткін, художник-постановник - Сергій Брежстовський. Генеральні продюсери стрічки – Олександр Ткаченко, Олена Єремєєва, Дарина Жукова. Креативний продюсер – Жанна Максименко-Довгич.