Коли покажуть «Матусі-2» на телеканалі 1+1

Стала відома дата прем'єри другого сезону комедії «Матусі» – найбільш правдивого серіалу про жінок.

Поділитися:

Уже в понеділлок, 31 жовтня, о 20:30 на телеканалі «1+1» відбудеться прем'єра другого сезону комедії «Матусі». В основі комедії лежить історія про те, як різко змінюється життя жінок, коли на зміну нічним вечіркам приходять підгузники.

У нових серіях усі герої дивуватимуть глядачів. Наприклад, Аня експериментує з особистим життям, і часом ці експерименти заводять її в глухий кут. У пошуках себе молода матуся починає виховувати чужих дітей, наймається домробітницею у свій же будинок і назавжди прощається з джинсами і жилетами.

У другому сезоні моя героїня намагається знайти нову себе, причому не лише у відносинах з чоловіками. Вона взагалі вирішує, як їй тепер іти по життю, - розповідає актриса Олена Ніколаєва, яка виконала роль Ані.

Якщо Аня шукає себе, то Віка, навпаки, знає, чого хоче. Проте не довго. Як тільки вона зустріла свого довгоочікуваного принца Андрія і приготувалася до насолод сімейного життя, як раптом відбувається несподівана подія, що перевертає все з ніг на голову. Тепер перед дівчиною стоїть серйозна дилема: вчинити правильно чи так, як підказує серце?

У другому сезоні повертаються Вікині чоловіки, так що буде битва не "на життя, а на смерть". Просто так Віку ніхто не залишить, але запевняю вас, переможе найсильніший, - розповідає Олександра Буличова, яка в серіалі грає Віку.

Поки подруги вирішують свої проблеми, в житті Юлі з'являється батько, якого вона не бачила багато років. Він активно намагається повернути прихильність дочки і познайомитися з онуками, які і не підозрюють про існування дідуся. Юлю не влаштовує такий напористість, а от Рома навпаки хоче подружитися зі свекром.

Тепер моя героїня розпустить волосся, стане більш м'якшою, але ніхто не скасовує її «батога». Правда, в нових серіях парочка «Юля-Рома» здивує нас не лише сварками, а й незвичайними розіграшами, - коментує Світлана Колпакова, яка зіграла Юлю.

Зміни не оминуть і найбільш спокійного героя серіалу – Рому. Йому пропонують цікаву роботу в автосалоні. На новій посаді багатодітний батько отримує інтригуючі і ризиковані пропозиції, які призводять до неприємних наслідків. Такі пригоди не до душі Юлі, тому це призводить до чергових суперечок і сварок, які закінчуються перевіркою на детекторі брехні.

Дивіться найбільш правдивий серіал про жінок «Матусі-2» вже в понеділлок, 31 жовтня, о 20:30 на телеканалі «1+1».