Дружина «за обміном» спробує врятувати родину від розлучення

Міняю жінку
09:30
Будні

Мати з ідеальної ізмаїльської родини спробує врятувати від розлучення подружжя із Кривого Рогу.

Поділитися:

У портовому місті проживає родина моряка Олексія Кохніва з його другою половинкою Анею. Пара виховує сестричок-близнючок Віку та Ніку. Через те, що Олексій регулярно ходить в рейси, його сім’я на довгий час лишається без тата, і мамі доводиться брати на себе всі чоловічі обов’язки. Але це не заважає родині жити в гармонії та спокої. Як зізнається голова сімейства, близькі – це найголовніше для нього, і він намагається зробити їх якомога щасливішими. Але на думку мами, завжди потрібно удосконалюватись, і цей обмін допоможе їх сім’ї розуміти одне одного ще краще.

«Коли Льоша повертається з рейсів у нашій родині все кардинально змінюється. Всі обов’язки та домашні турботи він бере на себе, адже розуміє, як мені складно без нього, і робить все, щоб мені було легко та комфортно, коли він поруч», - коментує Анна.

Ще однією сім’єю, яка вирішила змінити свою родину на один тиждень стала сім’я Базанових. Тато Сергій - приватний підприємець, мама Віра - домогосподарка, вона і займається вихованням дітей: спільної доньки Софії та двох синів Євгена та Богдана від першого шлюбу. Оскільки Сергій - вітчим хлопцям, він не приділяє часу спілкуванню з ними та не переймається їх вихованням. Дружина взяла на себе всі чоловічі обов’язки по господарству, адже Сергій часто навіть не ночує вдома. Жінка зізнається, що давно втратила віру в свого чоловіка та зовсім не відчуває підтримки з його боку.

«Мій чоловік обрав позицію «моя хата з краю - я нічого не знаю». Я лагоджу за нього розетки, сантехніку, а він вважає, що якщо буде мені допомагати, то буде підкаблучником. Я дуже сподіваюсь на нову маму, можливо, вона зможе дати йому прочуханки, тому що я вже не маю сил з цим боротися», - скаржиться Віра.

Згідно з правилами проекту, тиждень Віра проведе в новій родині. Вона буде приємно здивована новим чоловіком та тією турботою, якою він оточить її та своїх доньок. Навіть зовнішній вигляд нової дружини зазнає змін, адже новий чоловік захоче допомогти їй розпочати нове життя.

Водночас Анна буде наскільки вражена умовами, в яких живе її нова сім’я, що буде змушена втекти з невеличкої квартири в гуртожитку до готелю, а коли повернеться, намагатиметься з’ясувати в чому саме полягає конфлікт сім’ї Базанових та врятувати їх від розлучення.

Чи допоможе обмін дружинами сімейному щастю, чи це випробування стане фіналом їхніх стосунків, дивіться сьогодні о 22.00 на телеканалі «1+1».

Нагадаємо, за правилами проекту, 3 дні мама живе за законами нової сім’ї, а потім має можливість змінити їх, впровадивши свої. Після 6 днів родини зустрічаються, діляться враженнями одне з одним та отримують шанс змінити своє подружнє життя на краще.

Варто зазначити, триває кастинг на наступні сезони проекту «Міняю жінку». Родини, які прагнуть отримати новий досвід та шанс покращити власті стосунки, можуть заповнити анкету на сайті: https://casting.1plus1.ua/project/1793001

Новини по темі