Героєм 12-го сезону Міняю жінку став колишній чоловік Лілії Подкопаєвої

Міняю жінку
09:30
Будні

У прем'єрному випуску Міняю жінку обміняються дружинами родини з України та Великобританії

Поділитися:

Сьогодні о 22.00 на 1+1 повертається найулюбленіше сімейне реаліті телеглядачів Міняю жінку, яке стало справжнім довгожителем на українському телебаченні. Героєм у прем'єрному випуску програми стане відомий український бізнесмен Тимофій Нагорний.

У новому дванадцятому сезоні телеглядачів чекають відверті інтерв'ю і несподівані зізнання героїв, а родинам учасників доведеться пройти випробування на міцність. Героям реаліті доведеться не тільки познайомитися з традиціями та менталітетом інших національностей, але і по-новому подивитись на правила розподілу обов'язків між чоловіком та дружиною і відчути, як змінюється побут, коли в декрет іде батько. Крім того, в новому сезоні візьмуть участь пари з великою різницею у віці, щоб зрозуміти, як їм поліпшити свої стосунки, і поділитися з телеглядачами своїм секретом сімейного щастя.

Вже сьогодні ввечері у прем'єрному випуску Міняю жінку телеглядачі познайомляться з особливостями побуту європейської сім'ї. Так, дружинам обміняються родини з України і Великобританії.

Цікаво, що героєм першого випуску стане відомий бізнесмен Тимофій Нагорний, колишній чоловік Олімпійської чемпіонки зі спортивної гімнастики Лілії Подкопаєвої. Його кохана Рената, за умовами проекту, на тиждень вирушить до країни туманів і дощу, де її прийме родина романтичного і галантного джентльмена на ім'я Джоуді, який звик оточувати свою жінку увагою і турботою. Джоуді з родиною мешкає в затишному будинку на морському узбережжі.

Місце господині в квартирі Тимофія Нагорного в Києві на тиждень займе українка Ольга, яка кілька років тому переїхала до Великобританії, де і знайшла своє кохання. Ользі доведеться не тільки згадати українські звичаї - наприклад, зануритись у крижану воду на Водохреща, - а й активно залучатися до справ «нового» чоловіка, допомагаючи Тимофію в його соціальних ініціативах.

Чи захоче Рената залишати затишне сімейне «гніздечко» на березі моря і як впорається Ольга з новими обов'язками помічниці бізнесмена, дивіться вже сьогодні о 22.00 на 1+1.   

Нагадаємо, за умовами проекту, в кожному випуску дві родини обмінюються дружинами. Три дні кожна господиня живе за правилами «нової» сім'ї, інші дні - вводить свої власні. На сьомий день родини зустрічаються, діляться своїми враженнями, підводять підсумки і намагаються зрозуміти, як можуть змінити свої стосунки з коханими на краще. Для багатьох українських родин участь в проекті дає не тільки можливість по-новому поглянути на свої власні стосунки і сімейний уклад, але і відкрити для себе особливості менталітету і традиції інших національностей, зануритися в життя родин з віддалених куточків планети.

Зараз триває кастинг нового сезону «Міняю жінку». Родини, які бажають взяти участь у проекті, отримати новий досвід і шанс змінити свої стосунки на краще, можуть заповнити анкету на сайті.

Новини по темі