Міняю жінку: Індонезійська модель приготує кров'янку в українському селі

Міняю жінку
09:30
Будні
Міняю жінку-11: найекзотичніший обмін на проекті
Дивіться вже сьогодні, як українка навчить прийомного чоловіка працювати, а індонезійська модель готуватиме кров'янку.

Під час одного з найекзотичніших обмінів на проекті тендітній індонезійці доведеться впоратися з господарством в селі на Черкащині.

Поділитися:

У восьмому випуску проекту Міняю жінку українська господиня вирушить в далеку Індонезію на острів Балі, а індонезійська модель тяжко працюватиме в українському селі.

У селі Карашина Черкаської області живе домогосподарка Ольга разом з чоловіком-будівельником Василем і двома дітьми. Сім'я має велике господарство: свиней, кролів, домашню птицю. Подружжя невтомно працює, щоб забезпечити родину всім необхідним.

У столиці острова Балі, місті Денпасара, куди вирушить Ольга, живе інтернаціональна сім'я росіянина Святослава і місцевої жительки Рени. Дівчина працює моделлю і візажистом, а також тримає невеликий бізнес, яким і годує свою сім'ю, в той час як її чоловік насолоджується життям.

Головна відмінність у нас зі Славою в тому, що я думаю наперед, а він насолоджується моментом і не переймається, - говорить Рена.

Українка Ольга, яка вперше вирушить за кордон разом з проектом Міняю жінку, спробує привити сімейні цінності прийомному ледареві-чоловікові, а делікатна Рена не тільки повинна буде впорається з великим господарством, а й навчитися робити традиційну ковбасу-кров'янку.

Мабуть, українські жінки надзвичайно витривалі. Жінки в Індонезії більш ледачі, ніж в Україні. Навряд чи вони б погодилися вести такий спосіб життя та виконувати таку важку роботу, як українки, - ділиться враженнями від обміну Рена.

Проста українка з села спробує навчити ледачого прийомного чоловіка працювати, освоїть танець зумба, підкорить хвилі на серфі, а також пройде магічний обряд звільнення енергії. Мешканка тропічного раю навчить працьовитих українок відпочивати і доглядати за собою.

Дивіться восьмий випуск одинадцятого міжнаціонального сезону реаліті-шоу Міняю жінку, де відбудеться екзотичний обмін сімей з України і острова Балі, вже сьогодні о 22:00 на телеканалі 1+1.

Новини по темі