«Міняю жінку»: як мама тренерка намагалася вжитися з татом грубіяном

Міняю жінку
09:30
Будні
Як мама фітнес-тренерка виховувала інтелігентного бандита у реаліті-шоу Міняю жінку

Як мама фітнес-тренерка виховувала інтелігентного бандита та отримала побиття натомість.

Поділитися:

З понеділка по п’ятницю вмикайте телеканал «1+1 Україна» о 9:30 та дивіться популярне реаліті-шоу «Міняю жінку». На цей раз мамами обмінялися сім’ї з Кропивницького та Харкова. Між обома жінками є спільна риса – працьовитість, та сфери діяльності в мам кардинально різні. 

Мама Катерина – приватний підприємець, тато Вадим – її особистий колектор. Чоловік вважає своїм обов’язком опікуватися дружиною і допомагати у робочих справах, які не в змозі вирішити Катерина. Подружжя мають спільну дитину Ксенію та дітей від попередніх шлюбів Олену та Марину. Познайомилася пара на сайті знайомств. Нічого серйозного не передбачалося, адже спершу ці стосунки були побудовані на лікуванні хворих душ й тіл. Жінка люб’язно називає Вадима інтелігентним бандитом. Люди навколо кажуть, що Катерина терпить свого чоловіка. І хоч жінка вважає дещо грубим коханого, та переконана, що ті чутки, які про них ходять – не правда. Дружина вважає, що чоловік ще не змінився з часів 90-их і розв’язує усі проблеми нечемним шляхом. Катерина навіть погрожувала Вадиму змайструвати вольєр на вулиці, аби він там залишав усю свою злість і вже спокійним повертався додому.

Попри це мама Катя не хоче змінювати чоловіка, а натомість воліла б змінити у родині час проведений з дітьми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Міняю жінку»: чи зможе вчителька фізкультури провчити деспотичного академіка 

Тетяна та Дмитро – фітнес-тренери. Їх кохання вже дало свої плоди – дочку Аміну. Подружжя ніжно називають один одного Карячка та Єнот. Тетяна шукала порятунку після серйозної автомобільної аварії та пішла в зал. Це стало доленосним рішенням, адже жінка зустріла там свого майбутнього Єнотика. Їх кохання настільки швидко розвивалося, що закохані почали жити разом наступного ж дня, а ще через тиждень чоловік зробив пропозицію руки та серця. Тетяна переконана, що Дмитро – втілення усіх її ідеалів. Пара розповідає про важкі часи разом, що доводилося навіть красти їжу в магазинах. Але гуртом вони домоглися успіху та фінансової стабільності. Взяти участь у шоу ініціатива Тетяни, та люблячий підкаблучник, як себе називає Дмитро, погодився теж. 

Мама Катерина настільки втомилася від роботи, що вирішила увімкнути режим «королева». Вона сподівалася, що новий чоловік буде дивувати її кожного дня. Жінка і справді була здивована, але не так як хотіла. Дмитро влаштовував їх масажі тіла та обличчя, але Катерину із маленького міста навіть цим не вдалося здивувати. 

І, як виявилося потім, ця поведінка була виправдана. Нова мама не отримувала гідного ставлення до себе збоку власного чоловіка та терпіла образи. 

Тетяна відчула на собі у прямому сенсі страждання Катерини. Під час зміни правил, Вадиму настільки не сподобалися зауваження нової дружини, що він вдався до грубостей. У центрі Кропивницького в натовпі місцевих глядачів чоловік вдарив Тетяну. Бійка закінчилася закритим переломом пальця

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Міняю жінку”: як українка намагалася допомогти жертві булінгу

Новини по темі