"Міняю жінку": як одеситка врятує родину від розлучення

Міняю жінку
09:30
Будні
Як одеситка врятує родину від розлучення — Міняю жінку

Чи вдасться врятувати іншу родину від розлучення?

Поділитися:

З понеділка по п'ятницю о 9:30 на "1+1 Україна" — улюблене реаліті-шоу "Міняю жінку". Цього разу на телеглядачів чекав обмін між родинами з Одеси та села Пологи, Запорізької області. В Одесі — сімейна пара, яка виховує сина та робить усе разом. У Пологах — сім'я з двома доньками, яка знаходиться на порозі розлучення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Міняю жінку": як українка навчить цінувати час, проведений з дітьми

Одесити Вікторія та Євген завжди роблять все разом і мають спільне хобі — їзду на мотоциклі. Така активна спільна діяльність зближує цю пару. А от у Пологах життя виглядає зовсім інакше. Стосунки Софії та Юрія втратили "іскру", а відсутність взаєморозуміння призвела до постійних сварок. Ревнивий, недовірливий Юрій неодноразово втрачав контроль та навіть піднімав руку на Софію, звинувачуючи її у зрадах.

Тепер Вікторія має важливе завдання — допомогти зберегти сімейну єдність та змінити підхід Юрія до взаємин з дружиною. Чи зможе Вікторія перевиховати чоловіка, навчити його ніжності та поваги до жінки, а також знайти рецепт порятунку їхньої сім'ї? Якщо вам цікава подальша доля цих пар та їхні зусилля врятувати відносини, дивіться 2 випуск 12 сезону "Міняю жінку" онлайн на сайті 1+1.

Нагадуємо, у реаліті-шоу "Міняю жінку" дві абсолютно різні сім’ї обмінюються дружинами на цілий тиждень. У проєкті беруть участь родини з різним соціальним статусом, звичками, сімейними цінностями, правилами і навіть менталітетом, адже обмін дружинами відбувається не тільки на теренах України, але й далеко за її межами. "Міняю жінку" — програма, яка ламає стереотипи та змінює звичне життя багатьох родин. Сім'ї вивчають уроки на прикладі інших родин.

Дивіться улюблене шоу о 9:30 по буднях на телеканалі "1+1 Україна".

Новини по темі