"Міняю жінку": як проєкт перевернув життя родини циркачів

Міняю жінку
09:30
Будні
Міняю жінку: обмін циркові артисти та Запоріжжя
Unsplash

Дивіться епізод "Міняю жінку" про обмін циркових артистів та родини із Запоріжжя.

Поділитися:

З понеділка по п’ятницю о 9:30 на “1+1 Україна” ви можете переглянути популярне реаліті-шоу “Міняю жінку. В 11 епізоді 12 сезону відбувся обмін між цирковою та запорізькою родиною. 

Незабаром на “1+1 Україна” відбудеться премʼєра нового сезону легендарного сімейного реаліті-шоу Міняю жінку — проєкту, який дає можливість переосмислити та покращити стосунки у родині. Телеканал “1+1 Україна” розпочав пошуки учасників нового сезону “Міняю жінку”. Заповнюйте анкету на сайті 1+1 та не пропустіть новини про новий сезон “Міняю жінку” на “1+1 Україна”.

В обміні вирішила взяти участь родина циркових артистів. Подружжя Юлі та Максима працює у цирку, там вони і познайомилися. Через постійні гастролі не мають постійного місяця проживання. Їх оселя — це дім на колесах. У родині панує кохання, а голова — жінка.

У просторій квартирі у Запоріжжі живе родина Маргарити та Володимира. Вони вже 7 років знайомі, раніше були друзями. Подружжя має маленьку доньку Віку. На думку Маргарити, раніше чоловік був більш чуйним, а зараз їй не вистачає уваги. Жінка вірить, що участь у проєкті допоможе відновити колишні почуття в їх стосунках.

Дві родини мають кардинально різні умови життя та побут. Чи змоужть жінки адаптуватися? Дивіться у випуску "Міняю жінку" на нашому сайті.

Новини по темі