"Міняю жінку": як українка навчить цінувати час, проведений з дітьми

Міняю жінку
09:30
Будні
Як українка навчить цінувати час, проведений з дітьми — Міняю жінку
freepik.com

Чи зможе жінка приручити обставини та навчити іншу родину жити інакше?

Поділитися:

З понеділка по п'ятницю о 9:30 на "1+1 Україна"  — улюблене реаліті-шоу "Міняю жінку". Цього разу на телеглядачів чекав обмін між родинами з України та Італії. В Україні родина — мама-домогосподарка, тато-бізнесмен та політик, 4-річний син та дві собачки. В Італії — працююча родина: жінка родом з Києва, чоловік-колумбієць, які виховують двох дітей — 2 роки та 6 місяців. Пара працює щоденно по 20 годин, а діти постійно перебувають з ними всюди. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Міняю жінку»: Як нова мама намагатиметься врятувати родину від сімейної кризи

Обидві жінки, Тетяна і Анастасія, мають дуже різні життєві шляхи та обов'язки, але обидві вони є сильними та незворушними у своїх бажаннях досягти успіху та щастя.

Тетяна живе у місті Прилуки і є дружиною депутата міськради. Вона відповідає за виховання їхнього маленького сина, доглядає за собаками, готує та займається хатніми справами. Загалом вона дуже творча людина, її підхід до рутинних справ у побуті є оригінальним, що додає барв і радості у повсякденне життя родини.

Анастасія переїхали з Києва до італійського міста Віченца, де живе з чоловіком-колумбійцем Еммануелем. Вони разом виховують двох маленьких дітей. Шість років тому пара вирішила відкрити власну школу танців, і тепер весь час працює по 20 годин на добу. Поки батьки на роботі, діти перебувають поруч з ними. Це важка і виснажлива робота, але їхні старання націлені на досягнення успіху у бізнесі, щоб забезпечити краще майбутнє для своїх дітей.

І Тетяна, і Анастасія демонструють важливий приклад сильного характеру та вміння боротися за свої мрії. Попри різні сфери життя, в яких вони знаходяться, обидві вони знаходять час і зусилля, щоб забезпечити щастя та добробут своїх родин. Це велика робота, і їхні зусилля заслуговують на повагу та захоплення.

Чи зможе програма змінити усталені звички у сім'ях та яким чином жінки допоможуть покращити стосунки у родинах, дивіться:

Нагадуємо, у реаліті-шоу "Міняю жінку" дві абсолютно різні сім’ї обмінюються дружинами на цілий тиждень. У проєкті беруть участь родини з різним соціальним статусом, звичками, сімейними цінностями, правилами і навіть менталітетом, адже обмін дружинами відбувається не тільки на теренах України, але й далеко за її межами. "Міняю жінку" — програма, яка ламає стереотипи та змінює звичне життя багатьох родин. Сім'ї вивчають уроки на прикладі інших родин.

Дивіться улюблене шоу 9:30 по буднях на телеканалі "1+1 Україна".

Новини по темі