"Міняю жінку": як успішна мама навчатиме нового тата заробляти

Міняю жінку
Як успішна мама навчатиме нового тата заробляти – Міняю жінку

Дивіться випуск “Міняю жінку” про обмін кардинально різних родин із Дніпра та Кривого Рогу.

Поділитися:

З понеділка по п’ятницю о 9:30 на “1+1 Україна” ви можете переглянути популярне реаліті-шоу Міняю жінку. У 15 випуску 14 сезону відбувся обмін родин з Дніпра та Кривого Рогу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Міняю жінку”: як українка поставила на місце агресивного чоловіка 

Мама Тетяна – має власний бізнес, тато Сергій працює разом з дружиною. Пара виховує доньку Олену. З підліткового віку подружжя намагаються прищепити дівчинці ті якості, які знадобляться їй у житті. Тож звичайну школу дозволяють відвідувати нерегулярно. Натомість бізнес-школа є обов’язковою для Олени. Тетяну та Сергія познайомив Фейсбук. Чоловік звернувся до жінки з професійною порадою. Після консультації Сергій вийшов з офісу зачарований майбутньою дружиною. Стосунки у пари розвивалися швидко. Жінка боялася, що чоловік  може зіпсувати її кар’єру та все склалося найкращим чином. Тетяна вміє успішно вести бізнес і якісно проводити час з родиною. Учасниця «Міняю жінку» переконана, що змінювати їй немає чого, а натомість готова підтримати маму, яка ще не знайшла себе у житті та власним прикладом показати, що все можливо. 

Сім’я з Кривого Рогу зовсім не схожа на Тетяну та Сергія. Мама Альона і тато Максим мають маленьку донечку Єву. Максим працює менеджером по закупках. Незважаючи на це, родині все одно не вистачає коштів. Саме тому Альона вийшла на ще одну роботу у свою декретну відпустку. Через фінансові проблеми подружжя бачаться тільки при виході з дому: чоловік приходить з роботи, а дружина виходить на зміну. Пара познайомилася у студентські роки. Із самого початку Альону не приваблював Максим та подружки вмовили дівчину сходити  ним на побачення. Зміни в родині відбулися після захворювання Максима. Хоч хворобу побороти вдалося та психологічний стан чоловіка тільки погіршився. Він перестав відчувати радість та отримувати задоволення від життя. Його думки були зосереджені лише на запитанні «де взяти кошти?». У 29 років Максим має депресію. Пара бажає навчитися на проєкті більш позитивному мисленню.

Для родини з Кривого Рогу це шанс змінити життя на краще. Дивіться чи вдалося мамі касирці насолодитися тижнем життя у достатку та чи навчила нова мама з Дніпра нового способу заробітку тата в депресії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Міняю жінку”: як українка намагалася допомогти жертві булінгу 

Дивіться реаліті-шоу "Міняю жінку" з понеділка по п’ятницю о 9:30 на “1+1 Україна”.

Новини по темі