"Міняю жінку": яка знахідка у квартирі нової родини шокує українку

Міняю жінку
Міняю жінку: обмін родини з Вінниці та художниці з Києва
Freepik

Дивіться епізод "Міняю жінку" про обмін родин з Вінниці та Києва.

Поділитися:

З понеділка по п’ятницю о 9:30 на “1+1 Україна” ви можете переглянути популярне реаліті-шоу Міняю жінку. У 5 випуску 9 сезону відбувся екстравагантний обмін родин з Вінниці та Києва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Міняю жінку": чим українська родина обурить жінку зі Шрі-Ланки

У Вінниці живе подружжя Андрія та Людмили разом із дітьми Стасом та Валерією. Чоловік працює науковим співробітником, а жінка домогосподарка, що знаходиться у пошуках роботи. Людмила вважає свого чоловіка дуже добрим та лагідним, може з ним відверто поговорити про все. Та не все ідеально: пара разом уже 8 років, а тому почуття вже трохи охололи. Саме тому вони вирішили взяти участь у "Міняю жінку", щоб відновити колишнє кохання.

Молода сім'я Володимира та Марфи проживає в Києві. Чоловік за фахом фізик-радіолог, а жінка творча фотохудожниця. Марфа також веде тренінги жіночності. Подружжя разом лише рік, а тому досі живуть як у медовому місяці. Креативна жінка завжди у пошуках нових відчуттів, тому вона взяла участь у проєкті.

Дві родини мають кардинально різні світогляди, а тому труднощів під час обміну не уникнути. Чи вдасться новим жінкам справитися з новими викликами?

Дивіться реаліті-шоу "Міняю жінку" з понеділка по п’ятницю о 9:30 на “1+1 Україна”.

Новини по темі