"Міняю жінку": чому болгарка не захоче покидати нову родину

Міняю жінку
Міняю жінку: обмін болгарської та української родини
Freepik

Дивіться епізод "Міняю жінку" про те, як мамами обмінялися родини з міста Київ та села Виноградне.

Поділитися:

З понеділка по п’ятницю о 9:30 на “1+1 Україна” ви можете переглянути популярне реаліті-шоу Міняю жінку. У 2 випуску 4 сезону відбувся душевний обмін родин з Києва та з села Виноградне, Одеська область. 

poll_content_886

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Міняю жінку": як українка поставила на вуха чеське містечко

У Києві живе дружня сім'я Наталі, Євгена та їхніх дітей Ніки і Сашка. Жінка працює в компанії мобільного зв'язку, а Євген — робітник банку. Вони познайомилися за університетських років, коли Євген допоміг Наталі написати курсову роботу. Відтоді вони живуть душа в душу та проводять багато часу один з одним. Батьки та діти регулярно відпочивають разом: катаються на роликах, їздять за місто, гуляють у лісі. Родина киян вирішила змінити побут на тиждень та, можливо, знайти нових друзів.

Родина механізатор Леоніда, продавчині Анни та їх сина Славка живе у селі Виноградне, що на Одещині. Чоловік та жінка є етнічними болгарами, а тому домашній побут влаштований за традиціями Болгарії. Вони зустрілися на чужому весіллі та запевняють, що ні разу не пожалкували про свій шлюб. Леонід любить керувати та разом з дружиною опікується великим сільським господарством. Завдяки проєкту Анна хоче знайти "другий дім" та отримати унікальний досвід.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Міняю жінку”: як українка поставила на місце агресивного чоловіка 

Обмін родин з різними культурами — це завжди виклик. Чи зможуть нові мами адаптуватися до абсолютно нових умов?

Дивіться реаліті-шоу "Міняю жінку" з понеділка по п’ятницю о 9:30 на “1+1 Україна”.

Новини по темі