"Міняю жінку": чому після обміну чоловік потрапив до слідчого ізолятора

Міняю жінку
09:30
Будні

Дивіться епізод "Міняю жінку" про обмін родин із Дніпра та Запоріжжя.

Поділитися:

З понеділка по п’ятницю о 9:30 на “1+1 Україна” ви можете переглянути популярне реаліті-шоу “Міняю жінку. В 9 епізоді 2 сезону відбувся обмін між Запоріжжям та Дніпром. 

Незабаром на “1+1 Україна” відбудеться премʼєра нового сезону легендарного сімейного реаліті-шоу Міняю жінку — проєкту, який дає можливість переосмислити та покращити стосунки у родині. Телеканал “1+1 Україна” розпочав пошуки учасників нового сезону “Міняю жінку”. Заповнюйте анкету на сайті 1+1 та не пропустіть новини про новий сезон “Міняю жінку” на “1+1 Україна”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Міняю жінку": як проєкт перевернув життя родини циркачів

В обміні вирішила взяти участь родина Романа та Вероніки із Запоріжжя. Разом подружжя виховує двох синів. Пара познайомилася у заводському гуртожитку, де вони мешкають і зараз. Чоловік працює електриком, а дружина — домогосподарка, яка зацікавлена у макіяжі та перукарстві. Вероніці не подобається, що Роман часто відмовляє у її проханнях та обмежує. Вона сподівається, що проєкт "Міняю жінку" навчить чоловіка більше цінувати свою кохану.

У Дніпрі живе велика сім'я підприємців: подружжя Мухамед та Олена, троє дітей та їх бабуся. Чоловік за національністю єгиптянин, тому стосунки з українкою Оленою майже 4 роки були на відстані. Олена та Мухамед мають власне туристичну агенцію. У родині без проблем поєднують мусульманські та християнські традиції. Пара вже довго разом, а тому завдяки проєкту хоче отримати новий досвід.

Чи вдасться родинам знайти спільну мову з новими мамами? Та яка шокуюча подія сталася наприкінці випуску? Дивіться епізод "Міняю жінку" на сайті 1+1:

Новини по темі